Fusion Vario változó kamrás integrált bálázó csomagológép

Fusion Vario
Változókamrás integrált bálázó csomagológép

A McHale változókamrás bálázó kínálatát a V6, V8 és Fusion Vario gépek alkotják. A termékcsalád 7 modellből áll;

– V6740 – szeletelő nélküli bálázó
– V6750 – 15 szeletelőkéses bálázó
– V6760 – teljesen automatikus bálázó
– V8940 – nagy kapacitású, szeletelő nélküli bálázó
– V8950 – nagy kapacitású, 15 szeletelőkéses bálázó
– V8960 – nagy kapacitású, teljesen automatikus bálázó
– Fusion Vario – kombinált bálázó-csomagoló

Újszerű ötleteket kínálva, egyben lehetővé téve azt, hogy észszerű munkával több teljesítményt érhető el, a McHale név a robusztus és megbízható gépek gyártásának szinonimájává vált, így a McHale a professzionális felhasználók elsőrangú választása.


Áttekintés

A McHale Fusion Vario egy teljesen automatikus, változó kamrás, integrált bálázócsomagoló, amely egy nagy teljesítményű bálázóból és egy függőleges csomagológyűrűből áll. A gép két egyedülálló szabadalom előnyeit élvezi: szabadalmaztatott bálaátrakó rendszer és szabadalmaztatott függőleges csomagológyűrű.

A Fusion Vario képes 0,6 m és 1,68 m (2′ – 5′ 6 „ ) közötti széna- és szalmabálák készítésére is, de széna vagy szilázs esetében 1 m és 1,45 m (3′ 3 ” – 4′ 8 „) közötti bálákat készít, hogy lehetővé tegye a csomagolást.

A Fusion Vario előnyei

EGY GÉP

A Fusion Vario rugalmasságot biztosít a kezelő számára a különböző méretű bálák előállításához anélkül, hogy a nap folyamán vissza kellene térnie a telepre, hogy a különböző típusú termények bálázásához gépet váltson. Mivel ez egy integrált bálázócsomagoló, csak egy kezelőre és traktorra van szükség a bálázási és csomagolási feladat elvégzéséhez, ami a munkaerőköltségek csökkenéséhez vezet.

CSÖKKENTETT TERMÉSVESZTESÉG

A McHale Fusion Vario egyetlen szalagja csökkenti a terményveszteséget a több szalaggal való összehasonlításhoz képest. ami különösen előnyös a rövidre vágott növények, például lucerna bálázásakor.

CSAK BÁLA PROGRAM

Széna vagy szalma bálázásakor a kezelőnek lehetősége van arra, hogy a bálákat két párban hordozza és helyezze el a könnyű begyűjtés érdekében.

Alapfelszereltség:
 • 2.1m rendfelszedő
 • Görgős terményterelő
 • iTouch vezérlőrendszer
 • Beépített kamerarendszer
 • Drop Floor eltömődésgátló
 • Dupla meghajtású, változtatható bálakamra
 • 15 késes aprító egység nagy teherbírású rotorral
 • Egyszalagos bálakamra végtelenített szalaggal
 • Bálaalak-jelzők
 • Szabadalmaztatott bálaátvitel nagyobb teljesítményt biztosít
 • Nagy sebességű függőleges tekercselőgyűrű
 • Teljesen automatikus működés
 • 3 db végtelenített heveder / Egyheveder (opcionális)
 • Mechanikus kamraajtózár
 • Drop Floor szenzor

* 55 mm-es csapágyak hosszú tengelyű és dupla lánckerékkel ellátott görgőkre szerelve

Jellemzők

A McHale Fusion Vario egy egyedülálló gép, amely két McHale szabadalom előnyeit élvezi. Ahogy a bála a bálát a csomagológyűrű felé mozgatja, a bálakamrához legközelebbi csomagolóhenger elfordul az útból, ami csökkenti a bálának a csomagológéphez való eljutáshoz szükséges magasságot. Ez az okos rendszer időt takarít meg, mivel a szabadalmaztatott rendszer gyorsan mozgatja a bálát, így a McHale Fusion Vario a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja.

Normál munkakörülmények között a mindig hatékony csomagolási folyamat mindig a bálázó előtt fejeződik be, ami azt jelenti, hogy a csomagoló platform mindig készen áll és várja a következő kidobott bála befogását. Bővebben.

A McHale Fusion Vario különböző méretű, 1-1,45 m (3′ 3″-4′ 8″) bálákat képes előállítani a nagy sebességű függőleges csomagológyűrűvel történő csomagoláshoz. A bála méretének az iTouch vezérlőpultról történő beállításakor a szabadalmaztatott csúcshenger a kiválasztott bálaméretnek megfelelően állítja be a magasságát, hogy a műanyag mindig a bála közepére kerüljön, függetlenül a bála átmérőjétől. Ez biztosítja a megfelelő átfedés elérését, ami egyenletes műanyageloszlást eredményez a bálán.

Az elmúlt évtizedben a McHale különböző típusú rendfelszedőket tervezett és fejlesztett ki. A széles körű tesztelés után a McHale úgy döntött, hogy két rendfelszedő típust kínál az ügyfeleknek az egyéni igényeiktől függően. Bővebben.

A speciális kialakítású McHale rendfelszedő közel esik a rotorhoz, növelve ezzel a termény átjutását a rotoron keresztül a bálakamrába. A nagy átmérőjű oldalsó adagolócsigák segítenek a terményt a bálakamrába irányítani, biztosítva a nagy sűrűségű bálák előállításához szükséges folyamatos és egyenletes terményáramlást.

A bálázási szezon során a gépeknek különböző mennyiségű terménnyel kell dolgozniuk. A McHale egy adaptív adagolást fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy az átömlési keresztmetszet automatikusan igazodjon a könnyű és nehéz terményekhez, megkönnyítve így a termény egyenletes áramlását a kamrába. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázógépek sorozatának minden gépét alapfelszerelésként 540 fordulat/perc sebességű osztó-hajtóművel szerelik fel. A hajtómű kialakítása biztosítja, hogy az erőátvitel egyenletesen oszlik el a gép mindkét oldalán. Bővebben.

A csillag alakú rotor biztosítja a nagy mennyiségű terményáramot a bálakamrába. A McHale 3 féle rotort tervezett a változókamrás bálázóihoz. Bővebben.

A folyamatos és egyenletes aprítási minőség érdekében a McHale változókamrás gépeihez két aprítási lehetőség lett kifejlesztve. Bővebben.

Minden McHale Fusion Vario gépet választható késrendszerrel lehet felszerelni. Különféle késszám kombinációk választhatóak a késcsoport specifikációjától függően. Bővebben.

Több mint egy évtizede a változókamrás bálázó sorozat összes gépe a McHale Drop Floor eltömődésgátló rendszerrel van ellátva. Ezt a rendszert legfőképpen a gépkezelők kedvelik, az egyszerű használata és hatékony eltömődés eltávolítás miatt. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázóinak bálakamráját nagy teherbírású végtelenített hevederek alkotják. A hevederek rendkívül strapabíróak, szintetikus anyaggal vannak megerősítve, ezáltal biztosítva a hevederek nagy nyomás kifejtését és elnyelését a bálakamrában lévő anyagra. Bővebben.

Egy nagy teherbírású hajtásrendszer garantálja a heveder(ek)- és a bálaforgatását a változókamrás bálázócsalád gépein. A McHale Fusion Vario gépen kettős hajtásrendszer biztosítja a szalag forgását és a bálaképzést. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázók mindegyike folyamatos olajzó-rendszerrel van felszerelve. A kardánhajtás bekapcsolása után a láncok folyamatos olajzást kapnak, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot. Minden 300 bála eltelte után egy kenőanyag figyelmeztető jelzés jelenik meg, jelezve a kezelőnek, hogy töltse fel az olajtartályt. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázóihoz egy nagy teljesítményű hálókötözőt terveztek és fejlesztettek ki. Ez a nagyon megbízható hálókötöző, egy mozgó görgőből áll, amely a háló tekercs forgását végzi a hálókötözés közben, így biztosítva a háló egyenletes felhelyezését. Bővebben.

A McHale „iTouch System” egy modern, a legújabb érintőképernyős technológiát alkalmazó vezérlőpult, amely egy nagy, 7″-os színes képernyővel büszkélkedhet, egy masszív, strapabíró házban, amely minden olyan információt megjelenít, amelyre a felhasználónak szüksége van a gép teljesítményének ellenőrzéséhez. Bővebben.

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A teljesítmény optimalizálása érdekében számos opciós lehetőséget kínálunk a McHale változókamrás bálázókhoz. Javasoljuk, hogy beszéljen helyi kereskedőjével/forgalmazójával az Ön igényeinek legmegfelelőbb konfigurációról. Bővebben.

Műszaki adatok

Hossz 6.3 m (20′ 8″)

Szélesség
2.94 m (9′ 8″ )*
Magasság 3.3 m (10’9″)
Üres tömeg 6500 kg(14,330 font)
* A szélesség a gumiabroncs kiválasztásától függ
Munkaszélesség 2100 mm (6’11”)
Ujjtartó-rúdak 5
Ujjak távolsága 70 mm
Rövidtermény-terelő Opcionális
Görgős terményterelő Alapfelszereltség
Rendfelszedő kerekekAlapfelszereltség
Kések száma15
Elméleti vágáshossz65mm
KésvédelemHidraulikus
Kés kikapcsolásHidraulikusan a fülkéből
Eltömődésgátló rendszerDrop Floor eltömődésgátló
Átmérő0.6 m (2′) és 1.68 m (5′ 6″) között
Szélesség1.23 m (4′)
Bálakamra adagolás15 késes aprító-adagolórotor
Hevederek száma1
Hálóréteg beállítás
A fülkéből
Hálókötöző rendszer
Nagy teljesítményű hálókötöző
Hálótekercs kapacitás
1+2 Tárolás
VezérlésKézi vagy automatikus
HajtóműOsztó hajtómű
Főhajtás védelmeTengelykapcsoló
Rendfelszedő védelemCsúszókuplung
Lánc kenéseFolyamatos
BálakamraKettős hajtás
VezérlőrendszeriTouch
MűködtetésTeljesen automatikus
Tömörség beállításaA fülkéből
Bála méretének beállításaA fülkéből
Beépített kameraAlapfelszereltség
Tengely8 felnicsavaros
FékekHidraulikus/ Szabványos
Kerékméret alapfelszereltség650/50/22.5
Kerékméret opcionális650/50/22.5
BálakigurítóN/A
Elektronika12 Volt DC, 20 A
Közúti világításAlapfelszereltség
Minimális hidraulikaigény45 l/min 180 bar nyomáson
Hidraulikus rendszerNyitott, zárt vagy terhelésérzékelős
Minimális TLT igény85 kW (114 LE)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.