Bálakamra kettős meghajtással

Egy nagy teherbírású hajtásrendszer garantálja a heveder(ek)- és a bálaforgatását a változókamrás bálázócsalád gépein. Kettős hajtásrendszer biztosítja a hevederek forgatását és a bálaképzést.

Kettős hajtás


Nehezebb körülmények között, például nehéz, nedves szenázs készítés esetén, ha az elsődleges (primer) hajtás egy kicsit megcsúszik, a másodlagos hajtás bekapcsol és segíti a heveder(ek) és a bálázandó anyag forgatását. Ez a kettős hajtás elősegíti a bála képzést, mivel állandó nyomást tart fenn a hevedere(ke)n, ami kemény és egyenletes bálakészítést nyújt még nedves és nehéz termények esetén is

A kettős hajtásrendszerhez tisztítócsiga van felszerelve, ami megakadályozza a növények felrakódását és lehetővé teszi a hajtás számára a bála forgásának elősegítését nedves vagy cukros növényeknél.

Bálaalak-jelzők


Ultrahangos bálaalak jelzők vannak felszerelve minden McHale változókamrás gépre, melyek a kezelőkonzolon keresztül jelzik a kezelőnek, hogy a kamrának melyik oldalát kell tölteni.

Mechanikus kamraajtózáró rendszer


Minden McHale változókamrás bálázó kamraajtaja egy mechanikus retesszel van ellátva, ami biztonságosan zárva tartja a bálakamrát. Ezek a zárak mindaddig zárva vannak, amíg a kívánt bálaméret és tömörség el nem készült és a szükséges mennyiségű hálóréteg fel nem került a bálára. Ez kiküszöböli, hogy a kamraajtó a hidraulikus nyomásra támaszkodjon a nagy tömörségű bálák készítése közben.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.