Nagy teljesítményű hálókötöző

A McHale változókamrás bálázóihoz egy nagy teljesítményű hálókötözőt terveztek és fejlesztettek ki. Ez a nagyon megbízható hálókötöző, egy mozgó görgőből áll, amely a háló tekercs forgását végzi a hálókötözés közben, így biztosítva a háló egyenletes felhelyezését.

Egy egyszerű, mégis nagyon hatékony hálókötöző-rendszer, egy mozgó görgőből áll, amely a háló tekerecs forgását végzi a hálókötözés közben, így biztosítva a háló egyenletes felhelyezését. A háló egy hidraulikus fék segítségével feszül a bála köré. A fék ellenállást fejt ki a hálótekercs forgási sebességére, minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb a háló nyújtása. A kezelő anélkül állíthatja be a háló feszességét, hogy el kellene hagynia a traktor vezetőfülkéjének kényelmét és biztonságát.

 

A McHale V6 és V8 bálázók bálaürítő érzékelővel is fel vannak szerelve, amely jelzi a gépkezelőnek, ha a bála elhagyta a bálakamrát és áthaladt a nagy teherbírású bálakigurítón, biztosítva a gép és a bekötözött, nagytömörségű bála közötti elegendő távolságot. A bálázó platformján két további hálótekercs tárolására is lehetőség van.

Nagy teljesítményű, rendkívül megbízható hálókötöző az alábbi funkciókkal:

Végtelen beállítás

A feszesség végtelen beállítása az optimális hálóhasználat és bálaforma biztosítása érdekében.

1300 mm-ig

Akár 1300 mm széles és 4500 m hosszú hálótekercs befogadására is alkalmas.

180 fokos körbeforgás

A gumi-adagolóhenger 180 fokos körbeforgása kiküszöböli az esetleges hálócsúszást a háló adagolása közben.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.