Kverneland RN/PN eke bemutatása

kv_pn_024

A Kverneland PN/RN fix-fogásszélességű eke modellt 5 évvel ezelőtt mutattuk be, mint egy alap kivitelű, olcsó eke, gerendely melletti kerékkel. Hihetetlen szívóssága és elnyűhetetlensége miatt azóta nagyon népszerű ekévé vált számos országban, mint pl.: Oroszország.

Mivel fejlesztésekre és tovább-fejlődésre mindig szükség van, a Kverneland 2016 –ben megújította a PN/RN eke modellt.

A PN/RN ekék már mechanikusan állítható fogásszélességgel kerülnek gyártásra 14”, 16”, 18”.(35-40-45cm) kivitelben.

kv_pn_030

A tapasztalatainkat felhasználva – amelyeket a különböző országok gazdálkodói megosztottak velünk – olyan mértékű fejlesztéseket hajtottunk végre, hogy az eke a legmostohább körülmények között is megállja a helyét.

A gerendely 200×120 mm-es hőkezelt zártszelvényből készül. ( 8 fejes kivitelnél 200x200mm)

A fogásszélesség csavaráthelyezéssel állítható ekefejenként és a keréktartó csomólemeznél. Az erősített – kerék-villa és kerékagy, valamint az ekegerendely robosztus felfogatása nagyon stabillá teszi az ekét, még nagy távolságokra történő szállításkor is.

kv_pn_028

Mindezen változtatásokkal egy teljesen új generációs eke került a piacra gerendely melletti kerékkel és változtatható fogásszélességgel.

Azonban a vevő számára egyik legfontosabb dolog az ár – nem változott a fix fogásszélességű modellhez képest, így ugyanazon árért erősebb és jobban felszerelt ekét kap a vásárló.

Forrás: Kverneland Group

www.kvernelandgroup.com/hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük