Kverneland GEOspread® – Tökéletes szórási eredmények

Az Exacta TL és CL GEOspread szórási szélessége minimum 2 méter-es szakaszokra osztható. A maximum 14 szakasz (Exacta CL GEOspread) vagy 24 szakasz (Exacta TL GEOspread) adta lehetőséggel és megfelelő szóráskép érdekében történő változtatásokkal, a felesleges átfedések abszolút minimálisra csökkennek.

Szakaszvezérléskor állandó tárcsafordulatszám mellett a feladási pont változtatásával fenntartható a szóráskép. Nem csak a szórásszélesség állítható, hanem a kiszórható mennyiség is (kg/min) automatikusan változtatható, hogy a módosított szórásszélességnek megfeleljenek, így rendkívül pontossá válnak és a szakaszok nagyon gyorsan kapcsolhatóak.

4 mérlegcella és a referencia szenzor az Exacta TL és CL GEOspread fontos sajátossága, a pontos szakaszvezérlés ellenőrzéséhez szükségesek.
A munkaszélesség és a kijuttatott dózis változtatásának és az akár 15%-os GEOpoint fordulóvezérlés kombinációja teszi a GEOspread rendszert igen pontossá. Az átfedések elkerülésével műtrágyát tudunk megtakarítani és jobb hozamokat érhetünk el.

Forrás: Kverneland Group

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük