Kvernaland iXtrack T3 és T4 permetezőgépek

A Kverneland iXtrack T permetezőgépek gazdálkodókkal közösen lettek kifejlesztve és a cél az volt hogy egy rövid alacsony súlypontú, kompakt kialakítású, intelligens elektronikával felszerelt gépet hozzunk létre. A permetező teljesíti a mai és a jövőbeni gazdálkodók igényeit, a kompakt kialakításának, a különböző tartály méreteknek és a technológia tudásának köszönhetően.

A hatékony permetezés meghatározó tényező a termésbiztonság, a termés minőség, a növényvédelem és a környezetünk szempontjából. A precíz permetezés a veszteségek minimálisra csökkentését és termés hatékony védelmét jelenti.

Egyszerű használhatóság
Az iXtrack T vontatott permetezőgép kifejlesztése gazdálkodók segítségével történt, hogy precízen, könnyen és a lehető leghatékonyabban tudjunk permetezni.

Precíz permetezés
Az iXtrack T gépcsalád rugózott paralelogramma felfüggesztéssel van ellátva amely biztosítja az optimális keretmozgást. A permetezés során és a közúton történő közlekedés esetén is csillapítja a keret mozgását.

Stabilitás
Biztonságos közlekedés és permetezés. Az iXtrack T alacsony súlypontja és a kompakt kialakítása maximális stabilitást biztosít a permetezőnek.

Intelligens elektronika
Egyszerű irányíthatóság a teljesítmény növelés érdekében. Az iXtrack T szeria 100% ISOBUS kompatibilis alapfelszereltségben, melynek köszönhetően bármely AEF tanúsítvánnyal rendelkező monitorral használható.

Permetlé menedzsment
Optimális növényvédelem fókuszban a környezet. Az iXtrack T minden csepp permetlevet pontosan juttat ki, mert minden növény megérdemli a törődést.

KVERNELAND MEGOLDÁSOK

Az iXtrack T széria különböző tartálymérettel és változatos opciókkal érhetőek el. Az állítható hátsó híd 5 cm -es lépésközzel állítható a teljes
1,50 – 2,25 m-es tartományban. Az egyedi alváz a speciálisan kialakított paralelogramma karokkal kiegészítve szélesebb kerekek esetén is nagy
kormányzási szöget tesz lehetővé. Maximális kormányzás és kis fordulási sugár akár 1,50-es nyomtáv esetén is.

A paralelogramma felfüggesztés stabilan tartja szórókeretet és a rugózással kombinálva a függőleges elmozdulás minimális. A keret a beállított magasságon tartható és a permetezés során optimális lesz a lefedettség. Az alumínium HSA és az acél HSS szórókeretek összezárt állapotban szorosan a tartály mellé csukódnak, távol a traktor fülkétől és alacsonyan tartva a gép súlypontját. Az iXtrack T4 széria egy új fejlesztésű középső keret tagot és új inga rendszert kapott. A gép rendelésekor kiválaszthatjuk, hogy a gép az új Boom Guide ProActive keretstabilizáló rendszerhez rendszerhez vagy az új fejlesztetésű sík terepre alkalmas ingarendszerrel legyen felszerelve.

Az iXtrack T központi váza nagy szilárdságú, gyengén ötvözött acélból készül (HSLA). Ez biztosítja a a váz rugalmasságát és ellenállóságát a különböző külső hatásokkal szemben, amelyek a gazdálkodás során a gépet érhetik, például nagyobb munkasebesség és a közúti közlekedés. A permetező alacsony súlyponttal és kompakt méretekkel rendelkezik, ami hasznos a táblavégi fordulókban, nagy munkasebességnél és a gép tárolásánál is.

Az innovatív iXspray funkció hardveres és szoftveres elemei könnyű és kezelőbarát felhasználást tesznek lehetővé. Az IsoMatch Grip használatával az irányítás egyszerűen, az ujjhegyünkkel történik.

Új kialakítású tartály és a vegyszerbekeverő, a bal oldalon található kezelő szelepek használata pedig még egyszerűbb lett. A tartály szívócsonkja még közelebb került a szivattyúhoz és a szelepekhez, így a rövid csövekben minimális a permetlé maradvány, az egyik legkisebb a piacon.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.