Kverneland Rau iXtrack A és B vontatott szántóföldi permetezőgépek I. rész

Az iXtrack permetező család kifejlesztésénél különösen nagy hangsúlyt fektettünk a kezelői kényelem és a környezetvédelem megőrzésére. A széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy az Ön számára legmegfelelőbb gépet biztosítani tudjuk. Az alacsony súlypont és a kompakt felépítés által gépeinkkel nagy munkasebesség és könnyű szállíthatóság valósítható meg. Az iXtrack permetezők elérhetőek ISOBUS-os kivitelben is, a még magasabb kezelő komfort érdekében.

iXtrack A elérhető 2400 vagy 2800 literes tartálytérfogattal HSS 18 – 30 méteres acél szórókeretekkel. 2400, 2800 és 3600 literes tartálytérfogat áll rendelkezésre az iXtrack B permetezőkön, HSS 18 – 36 méteres acél szórókerettekkel vagy HSA 24 -33 m alumínium keretekkel.

Alsó csatlakozású vonórúd: az iXtrack A és B modelleken elérhető alsó húzóval kis méretűfordulási sugarat érhetünk.

Alsó csatlakozású vonórúd HydroFlex rugózással: ez a tipusú vonórúd állítható hosszúsággal és állítható vonószemmel van ellátva. HydroFlex rugózással növelhető a komfort nagy sebességű munkavégzésnél is.

TwinFlex híd rugózás (iXtrack B): a két db közel vízszintesen elhelyezett spirál rugó, segít stabilan tartani a szórókeretet és biztosítja a fúvókák magasságát. Ez változó csillapítás: az egyik egy keményebb csillapítás, teli tartály esetén, a másik egy lágyabb csillapítás, üres tartály esetén.

HydroFlex rugózású vonórúd (iXtrack B): a rugózott vonórúd gumibakos lengéscsillapítású, mely védi a gépet nagy sebességű munkavégzés vagy közúton közlekedés estén is

• Állítható hátsó híd 1.60 – 2.10m


• Állítható rugózott híd 1.60 – 2.10m (TwinFlex rugózással)


• Állítható rugózott, kormányzott híd, 1.80 – 2.10m (TwinFlex rugózás és Autotrac kormányzás)

A nyomtávolság lépésköze 5 cm. Rugózott kormányzott híd esetén a lépésköz 10 cm. A permetezőgépek opcionálisan hidraulikus fékkel is
felszerelhetőek.

Autotrac kormányzási rendszer

Autotrac elektronikusan vezérelt hátsó híd kormányzási rendszer, amely lehetőve teszi a vontatótraktor lehető legpontosabb nyomon követését, a lehető legkisebb taposási kárt okozva. Automata vagy kézi üzemmódban használhatjuk, használatával megelőzhetjük a permetező megcsúszását dombos területeken is.

Forrás: kverneland.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük