Rendfelszedő

Az elmúlt évtizedben a McHale különböző típusú rendfelszedőket tervezett és fejlesztett ki. A széles körű tesztelés után a McHale úgy döntött, hogy két rendfelszedő típust kínál az ügyfeleknek az egyéni igényeiktől függően:

Rendfelszedő opciók

Vezérlőpályás rendfelszedő


Az alapkivitelű vezérlőpályás, 2.1 m széles, horganyzott, nagy kapacitású rendfelszedő kiváló talajtisztítást biztosít minden terménytípushoz. A vezérlőpályában futó dupla hordógörgős csapágyak a legnehezebb körülmények között is helytállnak.

A bálázók minden rendfelszedője 5 sorban elhelyezett felszedőujjal van ellátva, kiváló terményszállítást biztosítva így a bálakamrába. A vezérlőpálya oldalán lévő ellenőrző nyíláson keresztül a kezelő gyorsan ellenőrizheti és kicserélheti a vezérlőpálya csapágyait az ajánlott karbantartási időközönként.

Minden McHale vezérlőpályás rendfelszedőn nagy teherbírású ujjtartórúd támasztótárcsák biztosítják a hosszú élettartamot. A McHale egy olyan rendfelszedőt is kijfelesztett, ami a rövidebb termények felszedését is képes megoldani.

Vezérlés nélküli rendfelszedő

Opcionálisan 2.1 m-es, vezérlőpálya nélküli rendfelszedő is rendelhető. Minden McHale vezérlőpálya nélküli rendfelszedőn hat sorban elhelyezett felszedőujj található a kiváló talajtisztítás és gyors terményszállítás érdekében.

A vezérlőpálya nélküli felszedőt a nagyobb teljesítményre tervezték, mely a kevesebb karbantartásigény mellett bizonyos körülmények között jobban teljesít.

Minden vezérlőpálya nélküli rendfelszedő hegesztett ujjtartórudakkal van ellátva. A McHale egy olyan rendfelszedőt is kifejlesztett, ami a rövidebb termények felszedését is képes megoldani.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.