Opciók

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A teljesítmény optimalizálása érdekében számos opciós lehetőséget kínálunk a McHale változókamrás bálázókhoz. Javasoljuk, hogy beszéljen helyi kereskedőjével/forgalmazójával az Ön igényeinek legmegfelelőbb konfigurációról.

Opciók

Vezérlés nélküli rendfelszedő
Opcionális
Aprítóegység25 kés – opcionális
Késcsoport-választó0,7,8,15 – opcionális
0,12,13,25 – opcionális
1000 ford/perc hajtómű
Egyhevederes kivitel
Opcionális
N/A
Zsírzás – Automatikus zsírzásOpcionális
ISOBUS kompatibilitásOpcionális

Kerékopciók

Fékek

560 / 45 / 22.5
Hidraulikus – opcionális

Légfék – opcionális

Vezérlés nélküli rendfelszedő

A 2.1 m-es vezérlőpálya nélküli rendfelszedő egyenletesen működik, különösen rövid termés esetén, egyben kevesebb karbantartást igényel a kevesebb forgó alkatrész miatt. A McHale változókamrás sorozat összes vezérlőpálya nélküli felszedője hat sorban elhelyezett felszedőujjal és egy duplagörgős terményleszorítóval van felszerelve, kiváló talajtisztítást és gyors terményszállítást biztosítva így a rotornak.

Rotor / Aprítóegység

A 25 késes rotor és aprítóegység opcionálisan rendelhető, ezzel körülbelül 46 mm-es aprítási hossz érhető el.

Késcsoport-választó

Az opcionális késcsoport-választó két késsorból áll, amelyek lehetőve teszik a különböző késkombinációk kiválasztását a késkészlet specifikációjától függően. Ha egy gép 25 késsel van felszerelve, akkor egy 12-es és egy 13-as késkészlet közül lehet választani. Ha nincs szükség aprításra, akkor a kezelő kiválaszthatja, hogy ne használjon késeket. Minden V67/8950-es gépen a kés kiválasztása a bálázóról történik.

1000 ford/perc hajtómű

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között dolgoznak, ezért a gép teljesítményének optimalizálása érdekében a McHale bálázókhoz opcionálisan 1000 fordulat/perc-es hajtómű is rendelhető.

Fékek

A McHale V8 változókamrás bálázói opcionálisan fékkel is felszerelhetőek. A McHale hidraulikus- vagy légféket kínál.

Automatikus zsírzás

Az automatikus zsírzás opcionálisan elérhető minden McHale V6750 és V8950 géphez. Az automata zsírzás időt takarít meg, mivel csökkenti a kézzel elvégzendő zsírzást. Az összes hajtott és nem hajtott kamracsapágy, valamint a rotor csapágyai kenést kapnak az automatikus kenési ciklus közben. A McHale V6750 és V8950 bálakamraajtajának kinyitásakor a gép körül mért mennyiségű zsír kerül szétosztásra. A zsírpatront 1200 bálánként kell cserélni.

ISOBUS kompatibilitás

Az ISOBUS opcionális extrafelszerelésként rendelhető McHale V6750 és V8950 géphez. Ha a gép ISOBUS-szal van felszerelve, akkor a gép bármely ISOBUS kompatibilis traktorhoz csatlakozható, a fülkében lévő terminálon keresztül vezérelhető.

Kerékopciók

A McHale számos kerékméretet kínál az egyéni igények és a talajviszonyoktól függően.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.