Opciók

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A gép teljesítményének optimalizálása érdekében számos lehetőséget kínálunk a McHale fixkamrás termékcsaládjában. Javasoljuk, hogy beszéljen helyi kereskedőjével/forgalmazójával az Ön igényeinek legmegfelelőbb konfigurációról.

Opciók

Vezérlés nélküli rendfelszedő
Aprítóegység
Opcionális
25 kés – opcionális
Késcsoport-választó 0,12,13,25 – opcionális
1000 ford/perc hajtómű Opcionális
Görgős terményterelő
Opcionális
Hidraulikus fékek
Opcionális

Kerékopciók

520 / 55 / 22.5 – opcionális

Vezérlés nélküli rendfelszedő

A 2.1 m-es vezérlőpálya nélküli rendfelszedő egyenletesen működik, különösen rövid termés esetén, egyben kevesebb karbantartást igényel a kevesebb forgó alkatrész miatt. A McHale fixkamrás bálázócsalád minden vezérlőpálya nélküli rendfelszedője hat felszedőujjsorral és duplagörgős terményterelővel van ellátva, kiváló talajtisztítást és gyors anyagáramot biztosítva a rotorhoz.

Rotor / Aprítóegység

A 25 késes rotor és aprítóegység a McHale F5500, F5600 és F5600 Plus fixkamrás gépekhez opcionálisan rendelhető, ezzel körülbelül 46 mm-es aprítási hossz érhető el.

Késcsoport-választó

Az opcionális késcsoport-választó két késsorból áll, amelyek lehetőve teszik a különböző késkombinációk kiválasztását a késkészlet specifikációjától függően. Ha egy gép 25 késsel van felszerelve, akkor egy 12-es és egy 13-as késkészlet közül lehet választani. Ha nincs szükség aprításra, akkor a kezelő kiválaszthatja, hogy ne használjon késeket. Az F5500 és F5600 gépek esetében a késválasztás a bálázóról történik, míg az F5600 Plus gépeknél a traktorkabinból is elvégezhető.

1000 ford/perc hajtómű

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között dolgoznak, ezért a gép teljesítményének optimalizálása érdekében a McHale bálázókhoz opcionálisan 1000 fordulat/perc-es hajtómű is rendelhető.

Görgős terményterelő

A kis átmérőjű, nagy áteresztőképességű görgős terményterelő opcióként rendelhető. Ez a terményterelő henger segít kiegyenlíteni az egyenetlen rendeket, növelve a bálázó teljesítményét. Szükség esetén duplagörgős terményterelő henger is elérhető.

Fékek

A McHale F5 fixkamrás bálázói opcionálisan fékkel is felszerelhetőek. A McHale hidraulikus- vagy légféket kínál.

Kerékopciók

A McHale számos kerékméretet kínál az egyéni igények és a talajviszonyoktól függően.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.