Szabadalmaztatott nagy sebességű bálaátrakó

A McHale Fusion 4 termékcsaládot egy szervo működtetésű terhelésérzékelő vezérlőszeleppel szerelték fel, amely teljesen automatikussá teszi a bálázási és csomagolási folyamatot.

Egyszerű átvitel és kevesebb mozgatás

Mivel a bálakamra alsó fele egyben az átrakószerkezet is, nincs szükség mozgóasztalra vagy emelőkarra a bálázó és a csomagoló között. Ez kevesebb mozgatást, nagyobb megbízhatóságot, gyorsabb átrakási időt és kompakt kialakítást eredményez, a gép teljes hossza mindössze 5.8 méter, ami jobb manőverezhetőséget biztosít.

Pozitív bálaátadás lejtős terepen

A bálakamra alsó részében lévő öt hajtógörgő helyezi át a bálát közvetlenül a csomagolóra. Ez a McHale szabadalmaztatott bálaátviteli rendszer teszi a McHale Fusion-t minden terepviszony között, akár dombos területen is oly megbízhatóvá.

Megbízható bálaátrakás domboldalakon

Más kombinált bálacsomagolókkal a domboldalakon történő munkavégzéskor, a bála átadása közben problémák adódhatnak a bála keresztirányú mozgásával. A McHale Fusion esetében nincsenek ilyen problémák, mivel az átrakás során a bálát a bálakamra oldalfalai támasztják meg. Ez nehezebb terepviszonyok esetén is megbízható átrakást eredményez.

Gyors, egyenletes átvitel

A nagy tömörségű bála átvitele a bálázó tengelye felett történik, csökkentve a traktor és a gép terhelését. Az egyedülálló McHale bálaátvitel egyszerűsége miatt kevesebb mozgó és elektronikus alkatrészre van szükség, ami megbízhatóbb gépet eredményez.

Nagy teljesítmény

Az átrakás egy menetben történik, mivel a bála kilökése a bálakamra nyitása és becsukásakor történik meg. Így a bála átrakása annyi időbe telik, mint amennyibe egy hagyományos bálázónak a bála kiürítése során.

Nagy sebesség

A bálaátrakodás nem lassítja a gép teljesítményét. A bálakamra vízszintesen kettéválik (mint egy kagylóhéj), és a bálakamra alsó része átadószerkezetként szolgál a bekötött bála függőleges csomagológyűrűbe történő átadásához.

Szabadalmaztatott nagy sebességű bálaátrakó

1 - Bála kötése a kamrában és a becsomagolt bála billenése

Amikor a hátul lévő bála becsomagolása kész, a gép azt csak akkor helyezi le automatikusan, amikor a következő bála kötözése történik. Ezen a ponton a bála lehelyezése igény szerint automatikusan történhet.

2 - McHale szabadalmaztatott bálaátvitel

Miután a bála elkészült, a háló vagy fólia automatikusan felkerül, majd a kamra kagylóhéjszerűen szétnyílik. A bálakamra alsó része ezután a bálát a nagy sebességű függőleges csomagológyűrűbe helyezi.

3 - Csomagolás közbeni bálázás

A kamra bezárása után a kezelő folytathatja a munkát, és a teljesen automatikus gép megkezdi a csomagolási folymatot. Nehéz terepviszonyok esetén a bálákat a kezelő kényelmesen, a bálabillentő gomb megnyomásával tudja lebillenteni.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.