Strapabíró rendfelszedő

A speciális kialakítású McHale rendfelszedő közel esik a rotorhoz, növelve ezzel a termény átjutását a rotoron keresztül a bálakamrába. A nagy átmérőjű oldalsó adagolócsigák segítik a terményt a bálakamrába irányítani, biztosítva a folyamatos és egyenletes terményáramlást a nagy tömörségű bálák előállításához.

Strapabíró rendfelszedő

Minden McHale vezérlőpályás rendfelszedő nagy teherbírású, ujjtartórúd-támasztó tárcsával van ellátva a hosszú élettartam biztosítása érdekében, míg a vezérlés nélküli rendfelszedők teljesen hegesztett újjtartórúdakkal van felszerelve. Minden Profi-Flo vezérlés nélküli rendfelszedőn soronként két extra felszedőujj található

Hatékony terményáramlás-szállítás

A Profi-Flo rendfelszedőn a lehúzóívek és az adagolócsigák a rotorhoz közelebb helyezkednek el, javítva a terményáramot a széles rendfelszedő külső oldalairól. A csigák 45°-os végekkel való kúposítása és a felszedő feletti hidraulikus csövek eltávolítása jelentősen csökkentette az eltömődések lehetőségét, ami így folyamatos és egyenletes terményáramlást biztosít a nagy tömörségű bálák készítéséhez.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.