Opciók

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A teljesítmény optimalizálása érdekében számos opciós lehetőséget kínálunk a McHale változókamrás bálázókhoz. Javasoljuk, hogy beszéljen helyi kereskedőjével/forgalmazójával az Ön igényeinek legmegfelelőbb konfigurációról.

Opciók

Vezérlés nélküli rendfelszedő
Opcionális
AprítóegységN/A
Késcsoport-választóN/A
1000 ford/perc hajtómű
Egyhevederes kivitel
Opcionális
Opcionális
Zsírzás – Automatikus zsírzásN/A
ISOBUS kompatibilitásN/A

Kerékopciók


Fékek

500 / 50 / 22.5
560 / 45 / 22.5
Hidraulikus – opcionális

Légfék – opcionális

Vezérlés nélküli rendfelszedő

A 2.1 m-es vezérlőpálya nélküli rendfelszedő egyenletesen működik, különösen rövid termés esetén, egyben kevesebb karbantartást igényel a kevesebb forgó alkatrész miatt. A McHale változókamrás sorozat összes vezérlőpálya nélküli felszedője hat sorban elhelyezett felszedőujjal és egy duplagörgős terményleszorítóval van felszerelve, kiváló talajtisztítást és gyors terményszállítást biztosítva így a rotornak.

1000 ford/perc hajtómű

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között dolgoznak, ezért a gép teljesítményének optimalizálása érdekében a McHale bálázókhoz opcionálisan 1000 fordulat/perc-es hajtómű is rendelhető.

Fékek

A McHale V6 változókamrás bálázói opcionálisan fékkel is felszerelhetőek. A McHale hidraulikus- vagy légféket kínál.

Egyhevederes kivitel

Egyetlen, teljes szélességű, végtelenített heveder nagy nyomást gyakorol a terményre, tömör bálát készítve így a kamrában. Ezek a hevederek a legmagasabb szintű szabvány szerint készülnek, szintetikus és gumi anyagból készült rétegek felhasználásával képeznek tartós, csatlakozás nélküli végtelenített hevedert. Ez a teljes szélességű heveder csökkenti a terményveszteséget különösen lucernánál, egyben jobb hevederfutást nyújt a több számú végtelenített hevederhez képest.

Kerékopciók

A McHale számos kerékméretet kínál az egyéni igények és a talajviszonyoktól függően.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.