Opciók

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A teljesítmény optimalizálása érdekében számos opciót kínálunk a McHale Fusion 4 termékcsaládban. Javasoljuk, hogy beszéljen helyi kereskedőjével/forgalmazójával az Ön igényeinek leginkább megfelelő funkciókról vagy opciókról

Opciók

Vezélőpálya nélküli Profi-Flo rendfelszedőOpcionális
Görgős terményterelőOpcionális
Kécsoport-választó – 0,12,13,25Opcionális
1000 ford/perc hajtóműOpcionális
Háló/ NRF rakodóberendezésOpcionális
BálafordítóOpcionális
Bálasúly- és nedvességmérő rendszerCsak nedvesség
ISO-PLAY 7 vagy ISO-PLAY 12
Nem elérhető

 

Kerékopciók

650 / 50 / 22.5

680 / 50 / 22.5

710 / 45 / 22.5

Vezérlés nélküli rendfelszedő

A 2.1 m-es vezérlőpálya nélküli rendfelszedő egyenletes futás kínál különösen rövid termény esetén és kevesebb karbantartás igényel a kevesebb forgó alkatrész miatt. A McHale Fusion 4 gépcsalád minden vezérlőpálya nélküli rendfelszedője hat felszedőujj-sorral és duplagörgős terményleszorítóval van felszerelve, kiváló talajtisztítást és gyors anyagáramot biztosítva a rotorhoz.

Görgős terményterelő

A kis átmérőjű, nagy áteresztőképességű terményterelő-henger opcionális extrafelszerelésként rendelhető. Ez a terményterelő-henger segít kiegyenlíteni az egyenetlen rendeket, növelve a bálázó teljesítményét. Szükség esetén egy dupla terményterelő-henger is rendelkezésre áll.

Késcsoport-választó

Az opcionális késcsoport-választó két késsorból áll, amelyek lehetőve teszik a különböző késkombinációk kiválasztását a késkészlet specifikációjától függően. Ha egy gép 25 késsel van felszerelve, akkor egy 12-es és egy 13-as késkészlet közül lehet választani. Ha nincs szükség aprításra, akkor a kezelő kiválaszthatja, hogy ne használjon késeket. A McHale Fusion 4 termékcsalád valamennyi gépénél a késválasztás a traktor vezetőfülkéjéből vezérelhető.

1000 ford/perc hajtómű

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között dolgoznak, ezért a gép teljesítményének optimalizálása érdekében a McHale bálázókhoz opcionálisan 1000 fordulat/perc-es hajtómű is rendelhető.

Háló/ NRF rakodóberendezés

A McHale mutatta be először ezt a nagyon népszerű opciót, a háló- vagy NRF tekercs rakodásának megkönnyítése éredekében. Ez az eszköz segíti a kezelőt a háló- vagy a kötözőfólia-tekercs platformra történő felrakodásában. A kezelő egyszerűen lehajtja a bölcsőt és óvatosan felhelyezi a tekercset a bölcsőre. Ezután a szerkezetet felhajtja a platformhoz. A görgők biztosítják, hogy a háló vagy NRF könnyen, sérülés nélkül kicsúsztatható a bölcsőről a platformra.

Bálafordító

A Fusion 4 termékcsalád bármely gépe bálafordítóval is felszerelhető, a bálák végükre történő lehelyezéséhez. A bálafordítóval a gép 90 fokkal elfordítva, a lapos végükre helyezi le a bálákat, ott ahol több fólia található. Ez erősebb szárú tarlót hagyó növényeknél előnyös, ahol a felhasználó nem szeretné, hogy a bála megsérüljön vagy elguruljon.

 

Bálasúly- és nedvességmérő rendszerek

Ha a gép az opcionális bálasúlymérő és nedvességmérő-rendszerrel is fel van szerelve, akkor ezek az értékei kijelzésre kerülnek a vezérlőterminálon. A bálamérő és nedvességmérő-rendszer rögzíti az egyes bálák súlyát és nedvességtartalmát és az átlag bálasúly- és nedvességtartalom értéke megjelenik a vezérlőterminál ügyfélprofil részében.

ISO-PLAY 7 vagy ISO-PLAY 12

Ha egy ISOBUS vezérlésű gépet olyan traktorral kívánja üzemeltetni, ami nem ISOBUS-kompatibilis, akkor opcióként a 7″-os kijelzővel rendelkező McHale ISO-PLAY 7 terminált vagy a nagyobb 12″-os képernyős McHale ISO-PLAY 12 terminált rendelhet meg. Ehhez egy további traktorkábelre is szükség lesz.

Kerékopciók

A McHale számos kerékméretet kínál az egyéni igények és a talajviszonyoktól függően. Az alábbiakban az Ön által választott géphez rendelkezésre álló gumiabroncs-választékot tekintheti meg:

1. lehetőség2. lehetőség3. lehetőség
650/50/22.5680/50/22.5710/45/22.5

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.