Nagy sebességű függőleges csomagológyűrű

Miután a bála felkerült a bálacsomagolóra, a nagy sebességű függőleges csomagológyűrű négy réteg fóliát képes felhelyezni egy 1.25 m (4′) átmérőjű bálára körülbelül 18 másodperc alatt, vagy hat réteg fóliát 25 másodperc alatt.

Az alacsony karbantartási igényű kialakítás, a fóliaadagolók és a bála közötti egyenletes távolság biztosítja a bála gyors becsomagolását, az egyenletes átfedést miközben csökkenti a fóliaszakadás valószínűségét.

Csomagológyűrű tulajdonságai

Két 750 mm-es fóliaadagoló

A függőleges csomagológyűrű két 750 mm-es fóliaadagolójával körülbelül 18 másodpercet vesz igényebe 4 réteg fólia és 24 másodpercet 6 réteg fólia felhelyezése egy 1.25 m-es (4′) bálára.

Fóliaszakadás érzékelők

Automatikus fóliaszakadás érzékelők figyelik a fóliát csomagolás közben, ha a fólia elszakad vagy kifogy a gép értesíti a kezelőt.

Megbízható fóliavágás és -tartás

A hidraulikus működésű fóliavágó és -tartó rendszer elvágja és megfogja a fóliát, előkészülve így a következő bála becsomagolásához.

Könnyű filmbetöltés

Mindkét adagoló könnyen betölthető a gép bal oldaláról. Az első tekercs betöltésekor egy nyomógombbal a második fóliaadagolót is ugyanarra a helyre forgatja a gép

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.