F5400 – Fixkamrás körbálázó szeletelő nélkül

F5400
Fixkamrás körbálázó szeletelő nélkül

Az elmúlt évtizedben a McHale bálázók több mint 5 kontinensen működtek a világ legnehezebb körülményei között. A McHale bálázók hírnevet szereztek a nagy teljesítményükről, a kiváló megbízhatóságukról, a kényelmes kezelésükről és a magas újraérékesítési értékükről.

Az F5000 termékcsalád bálázói új szintre emelik a bálázást az olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív zsírzás és olajzás, a leengedhető eltömődésgátló rendszer, melyek a kiváló minőségű alkotórészekkel párosulva biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot, olyan gépet eredményezve, amely elég strapabíró ahhoz, hogy megbirkózzon a legerősebb szálú terményekkel is bármilyen körülmények között.


Áttekintés

A McHale F5400 egy félautomata, szeletelő nélküli, fixkamrás bálázó, amely csillag alakú adagolórotorral van felszerelve, mely gyorsan és hatékonyan juttatja a terményt a rendfelszedőből a bálakamrába, maximalizálva a bálázó teljesítményét és átbocsátóképességét. A gépen a zsírzáshoz központi zsírozóblokkok találhatóak, míg az olajzás egy folyamatos olajzórendszeren keresztül történik. Az F5400 egy Wizzard vezérlődobozzal van ellátva. A gép alapfelszereltségként 13.5/7.5/430.9 méretű kerekekkel van felszerelve.

Alapfelszereltség:
 • 2.1m rendfelszedő
 • Drop Floor eltömődésgátló
 • 18 görgős bálakamra
 • 50 mm-es bálakamra csapágyak*
 • 1¼” lánc a bálakamrán
 • Központosított zsírzótömbök (Hajtás oldal)
  Zsírzószemek (Nem hajtott oldal)
 • Folyamatos olajzórendszer
 • Wizard vezérlőkonzol
 • 380 / 55 / 17 gumiabroncsok
 • Heavy-Duty adagolórotor
 • Nagy teljesítményű Vario Stretch hálókötöző
 • Bálakigurító

* 55 mm-es csapágyak hosszú tengelyű és dupla lánckerékkel ellátott görgőkre szerelve

Jellemzők

Az elmúlt évtizedben a McHale különböző típusú rendfelszedőket tervezett és fejlesztett ki. A széles körű tesztelés után a McHale úgy döntött, hogy két rendfelszedő típust kínál az ügyfeleknek az egyéni igényeiktől függően. Bővebben.

A speciális kialakítású McHale rendfelszedő közel esik a rotorhoz, növelve ezzel a termény átjutását a rotoron keresztül a bálakamrába. A nagy átmérőjű oldalsó adagolócsigák segítenek a terményt a bálakamrába irányítani, biztosítva a nagy sűrűségű bálák előállításához szükséges folyamatos és egyenletes terményáramlást.

A bálázási szezon során a gépeknek különböző mennyiségű terménnyel kell dolgozniuk. A McHale egy adaptív adagolást fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy az átömlési keresztmetszet automatikusan igazodjon a könnyű és nehéz terményekhez, megkönnyítve így a termény egyenletes áramlását a kamrába. Bővebben.

A McHale fixkamrás sorozat minden gépét alapfelszereltségként 540 fordulat/perc sebességű osztó hajtóművel látják el. A hajtómű kialakítása biztosítja, hogy az erőátvitel egyenletesen oszlik el a gép mindkét oldalán. Bővebben.

A csillag alakú, dupla lapátos adagolórotor nagy kapacitású terményáramlást biztosít a bálakamrához. Bővebben.

Több mint egy évtizede a fixkamrás bálázó sorozat összes gépét a McHale Drop Floor eltömődésgátló rendszerrel látjuk el, mely rendszert legfőképpen a gépkezelők kedvelik, az egyszerű használata és hatékony eltömődés eltávolítás miatt. Bővebben.

A McHale F5400 bálakamráját 18 db tömörítőhenger alkotja. A kamra mérete 1.23 m x 1.25 m melyet a nagy teherbírású görgők vesznek körbe. Bővebben.

A McHale fixkamrás bálázók mindegyike egy folyamatos olajzórendszerrel van ellátva. A kardánhajtás bekapcsolása után a láncok folyamatos olajzást kapnak, biztosítva ezzel a hosszú távú élettartamot. Minden 300 bála eltelte után egy kenőanyag figyelmeztető jelzés jelenik meg, jelezve a kezelőnek, hogy töltse fel az olajtartályt. Bővebben.

Egy nagy teljesítményű hálókötöző az F5000 fixkamrás sorozathoz lett tervezve és kifejelsztve. A háló feszessége egyszerűen állítható a gép jobb oldalán lévő variátor-szíjtárcsán keresztül. Bővebben.

Az F5000-es bálázó sorozaton a hálótekercs betöltése illetve cseréje egyszerűen és rövid idő alatt elvégezhető. Bővebben.

Az F5400 egy Wizard vezérlődobozzal van ellátva, amely tartalmazza a gép működtetéséhez szükséges összes funkciót. Bővebben.

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A gépek teljesítményének optimalizálása érdekében a McHale fixkamrás bálázókhoz számos opciót kínálunk. Javasoljuk, hogy beszéljen a helyi kereskedővel/forgalmazóval az Ön igényeinek legmegfelelőbb felszereltségről. Bővebben.

Műszaki adatok

Magasság2,45 m
Üres tömeg3260 kg
Hossz4,05 m
Szélesség2,55 m*
*A szélesség a gumiabroncs kiválasztásától függ.
Munkaszélesség2100 mm (6’11”)
Felszedőujjtartó rúdak száma5
Felszedőujj távolság70 mm (2 3/4”)
Terményterelő lemezAlapfelszereltség
Görgős terményterelőOpcionális
Rendfelszedő emelésHidraulikus
Rendfelszedő kerekekAlapfelszereltség
Kések száma0
Elméleti vágáshossz0
KésvédelemN/A
Kés kikapcsolásN/A
Eltömődésgátló rendszerDrop Floor eltömődésgátló
Átmérő1,25 m
Szélesség1,23 m
Bálakamra adagolásAdagolórotor
Görgők száma18
Csapágyak50 mm**
ZsírzásKözpontosított blokkokon manuálisan
**55 mm-es duplagörgős csapágyak a fő terhelési pontokon.
Hálótekercs kapacitás1 + 1 tároló
Hálókötöző rendszerVario Stretch
VezérlésKézi vagy automatikus
Hálóréteg beállításManuálisan a bálázón
HajtóműOsztó hajtómű
Főhajtás védelmeTengelykapcsoló
Rendfelszedő védelemCsúszókuplung
Lánc kenéseFolyamatos
VezérlőrendszerWizzard vezérlődoboz
MűködtetésFélautomata
Tömörség beállításaA bálázó szelepén
Tengely8 felnicsavaros
Kerékméret alapfelszereltség340/75-17
Kerékméret opcionális500/50-17
Bálakigurító jelzésN/A
Közúti világításAlapfelszereltség
Minimális teljesítményigény60 kW (80 LE)
Hidraulika2 kettős működtetésű csatlakozó

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.