Robocrop InRow tő- és sorközművelő kultivátor

Robocrop InRow tő- és sorközművelő kultivátor

A Garford Robocrop InRow tő- és sorközművelő kultivátor a kipróbált és bevált Robocrop videokép-elemzési technikákat használja az egyes növények helyének meghatározására, hogy mechanikusan eltávolítsa a gyomokat a sorok között, valamint a növénysoron belül, a növények között.

Elsősorban az ültetett növényekhez mint például a saláta, káposzta, zeller stb, fejlesztették ki, azonban a legtöbb olyan növénynél alkalmazható, amely szabályos növény és sor távolsággal rendelkezik és a növény lombja egyértelműen elkülönül a következő növénytől.

A növény szárától 8 mm távolságban elért pontosság jellemzni, nem jelent további előnyt, ha ennél közelebb dolgozik, mivel a növény 8 mm-es távolságon belül elnyomja a gyomnövényt. Ez lehetővé teszi a teljes gyomirtást a szántóföldön.


Áttekintés

A munkasebesség akár 6 növénytávolság / másodperc is lehet. A gépek rendszerek egészen 20 sorig és 6 méteres munkaszélességig kaphatóak.

A Robocrop InRow tő- és sorközművelő kultivátor ideálisan alkalmas a csökkentett vagy vegyszermentes saláta- és zöldségfélék termesztésére, mivel a gazdálkodó számára a hagyományosan drágább kézi munkához képest alacsonyabb költségekkel járó gyomirtást biztosít.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.