Késcsoport-választó rendszer

Minden McHale F5600 gép késcsoport-választó rendszerrel is felszerelhető. Különféle késszám kombinációk választhatóak a késcsoport specifikációjától függően.

15 késcsoport opciók
0, 7 , 8 , 15 kés

25 késcsoport opciók
0, 12 , 13 , 25 kés

A késcsoport-választó előnyei

Állítható vágáshossz

A késcsoport-választó rendszerrel a kezelő megváltoztathatja az apríték hosszát bármelyik késcsoport be- vagy kikapcsolásával. Ha finomabb aprításra van szükség, a kezelő mindkét késcsoportot használhatja. A vágási hossz csökkentése gyorsan és egyszerűen elvégezhető anélkül, hogy a kezelőnek ki kellene vennie a késeket.

Csökkentett élezési időszak

Amikor mindkét késcsoportot külön-külön használja, ha az első késcsoport tompul, a kezelő leengedheti az első késcsoportot és felemelheti a másodikat. Ez csökkenti az állásidőt és lehetővé teszi a kezelő számára, hogy folytassa a munkát. Az állandóan éles kések révén csökken az üzemanyag-fogyasztás, és a gép mindig optimális aprítással dolgozik

Kezelői kényelem és biztonság

Egy új, éles késkészletet lehet használni anélkül, hogy a kezelőnek fizikailag cserélnie kellene a késeket, így biztosítva a jó terményaprítást és a folyamatos nagy teljesítményt. Ha különböző vágási hosszra van szükség, a kezelő a késcsoport be-vagy kikapcsolásával elvégezheti a beállításokat anélkül, hogy a traktor vezetőfülkéjéből ki kellene szálnia.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.