ISOBUS kompatibilitás

Minden McHale Fusion 4 Pro és Fusion 4 Plus gép alapfelszereltségként ISOBUS-kompatibilis. A McHale ISOBUS gépek bármely ISOBUS-os traktorhoz csatlakoztathatóak és a traktor saját terminálján keresztül működtethetőek.

A gép a traktor ISOBUS csatlakozóján keresztül csatlakozik, nélkülözve így a vastag kábelek átvezetését a traktor hátsó ablakán. Alternatív megoldásként ISOBUS-traktor esetén a kezelő külön ISOBUS-terminált is használhat.

Kattintson ide az ISOBUS és ISO-PLAY súgóvideóink megtekintéséhez a McHale Fusion 4 Pro vagy a Fusion 4 Plus traktorhoz való csatlakoztatásához.

Teljesen automatikus

Az ISOBUS vezérlőterminál a McHale Fusion 4 Pro és a McHale Fusion 4 Plus terhelésérzékelő szelepével kombinálva a bálázás és csomagolás teljesen automatikussá tehető.

Bálatömörség és kötözés beállítása

Az ISOBUS vezérlőterminálokkal a bála tömörség beállítása a traktorfülkéből lehetséges. A kezelőterminálról a kezelő beállíthatja a bálára felvitt háló vagy fólia rétegszámát. A McHale Fusion 4 Plus esetében a kezelő a kötözőfólia előfeszítését is beállíthatja a traktorfülkében található vezérlőterminálról.

Automatikus késleengedés

Ezzel a funkcióval a gép addig aprítja a takarmányt, amíg a bála majdnem teljesen elkészül, ekkor automatikusan leengedi a késeket. A takarmányozási módtól függően ez javíthatja a takarmány kiosztását és gépi felhasználását.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.