ISO-PLAY 7 vezérlőkonzol

Az ISO-PLAY 7 vezérlokonzol egy nagy grafikus kijelzővel van ellátva.

A traktor a vezetőfülkéjében lévő vezérlőpultról a kezelő a következőket állíthatja be:

Bála-magméret és bálaméret

Bála-magtömörség és bálatömörség

Az alkalmazott hálóréteg száma

ISO-PLAY 7 Vezérlőpult jellemzői

Bála beállítások

Az ISO-PLAY 7 konzol lehetővé teszi a kezelő számára, hogy az ügyfél igényeitől függően választhassa ki a puha vagy kemény bálamagot. A vezérlőpult tíz bálaszámot is tárolhat, így a kezelő tíz különböző számot rögzíthet, amelyek különböző táblákhoz vagy különböző ügyfelekhez kapcsolódhatnak.

Bálaméret

A bála átmérője a V6760 esetében 0.6-1.68 m (2′-5’6”) között állítható a vezérlőpulton. Az előre beállított átmérőbeállítás megjelenik a főképernyő alsó információs blokkjában, illetve a bála készítése közben az aktuális átmérő is leolvasható. Egy függőleges oszlopdiagram mutatja a bála készítésének előrehaladását.

Bálázási profilok

A bálázásiprofil-beállításokban különféle beállítások tárolhatóak a bálamag átmérője, a bála átmérője, a bálamag tömörsége, a bála külső tömörsége, a hálórétegek és a hálófeszítés alapján. 5 bálázásiprofil-beállítás közül választhat. Minden profil megtartja a saját egyedi beállításait, így a gépet különféle terményekhez egyszerűen át lehet állítani anélkül, hogy számos beállítást kelljen elvégezni.

Bálaalak-jelzők

A változókamrás bálázósorozat bálaalak jelzőkkel van felszerelve, amelyek a vezérlődobozon keresztül jelzik a kezelő számára, hogy a kamra melyik oldalát kell tölteni. A bálaalak jelzői biztosítják, hogy amikor a gép vékony renden dolgozik, a legjobb bálaforma legyen elérhető. A bála alakjának jelző nyilait egy sor hangjelzés kíséri, így a kezelőnek nem kell folyamatosan a kijelzőt figyelnie. Mély hang hallatszik, ha a kezelőnek balra kell kormányoznia, és magasabb hang akkor, ha a kezelőnek jobbra kell kormányoznia.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.