Intelligens kamravezérlés

Az ICC (intelligens kamravezérlés) az aktív tömörségállítás, a bálaalak-érzékelők, az inteligens kamraajtó működtetés és az aktív bálakiadás technológia elemeiből áll. Ezek a jellemzők nagyobb teljesítményt és kiváló kényelmet biztosítanak a bálázási folyamat során a kezelő számára.

Aktív tömörség


Az elektronikusan változó tömörítőnyomás-szabályozás, a bálaképzés optimális szakaszaiban a bálára nehezedő nagyobb terhelések miatt megnövekedett bálatömörséget eredményez.

Bálaalak jelzők


Minden V6760-as gépet terhelésérzékelős bálaalak-jelzőkkel szerelik fel, amelyek a bála nyomását mérik közvetlenül a kamrában. A kamra két oldalán lévő terhelés összehasonlításával kiszámítják a bála alakját, majd a vezérlőpulton keresztül jelzik a kezelőnek, hogy a kamra melyik oldalát kell terménnyel tölteni. A kamra nyomásának közvetlen mérésével a bála alakjának jelzése rendkívül pontos és érzékeny működést tesz lehetővé.

Intelligens kamra


A kamraajtó nyitási és zárási sebessége megnövekedett, a kamraajtó működtetésének elektronikus vezérlésével a nagyobb termelékenység és a kezelő kényelmének javítása érdekében. A változókamra nyílásmagasság a bála átmérőjéhez igazodik és növeli a bála kidobási sebességét.

Aktív bálakiadás


A McHale V6760 hidraulikus bálakigurítóval rendelkezik, amely a kamraajtó nyitásakor vagy zárásakor le- vagy felemelkedik. Amint az ajtó kinyílik, a kigurító leereszkedik a földre, hogy a bála nagyobb lendülettel tudjon kilökődni, elhagyva az ajtó zárási zónáját. A kigurító az eredeti helyzetébe emelkedik, amikor a bála áthalad a vezérlőlapáton, így biztosítva a bála biztonságos kidobását.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.