Expert Plus vezérlőkonzol

Az Expert Plus vezérlőkonzol egy nagy grafikus kijelzővel rendelkezik.

A traktor a vezetőfülkéjében lévő vezérlőpultról a kezelő a következőket állíthatja be:

Bála-magméret és bálaméret

Bála-magtömörség és bálatömörség

Az alkalmazott hálóréteg száma

Expert Plus vezérlőkonzol jellemzői

Bála beállítások

Az Expert Plus konzol lehetővé teszi a kezelő számára, hogy lágy vagy kemény bálamagot válasszon, a felhasználási igényektől függően. A vezérlődoboz tíz bálaszámot is tárolhat, így a kezelő tíz különböző számot rögzíthet, amelyek különböző táblákhoz vagy különböző ügyfelekhez kapcsolódhatnak.

Bálaméret

 Az előre beállított átmérőbeállítás megjelenik a főképernyő alsó információs blokkjában, illetve a bála készítése közben az aktuális átmérő is leolvasható. Egy függőleges oszlopdiagram mutatja a bála készítésének előrehaladását.

Bálázási profilok

A bálázásiprofil-beállításokban különféle beállítások tárolhatóak a bálamag átmérője, a bála átmérője, a bálamag tömörsége, a bála külső tömörsége, a hálórétegek és a hálófeszítés alapján. 5 bálázásiprofil-beállítás közül választhat. Minden profil megtartja a saját egyedi beállításait, így a gépet különféle terményekhez egyszerűen át lehet állítani anélkül, hogy számos beállítást kelljen elvégezni.

Bálaalak-jelzők

A változókamrás bálázósorozat bálaalak jelzőkkel van felszerelve, amelyek a vezérlődobozon keresztül jelzik a kezelő számára, hogy a kamra melyik oldalát kell tölteni. A bálaalak jelzői biztosítják, hogy amikor a gép vékony renden dolgozik, a legjobb bálaforma legyen elérhető. A bála alakjának jelző nyilait egy sor hangjelzés kíséri, így a kezelőnek nem kell folyamatosan a kijelzőt figyelnie. Mély hang hallatszik, ha a kezelőnek balra kell kormányoznia, és magasabb hang akkor, ha a kezelőnek jobbra kell kormányoznia.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.