Drop Floor jellemzők

A Drop Floor eltömődésgátló rendszer számos újszerű tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítik a kezelőt és a gép teljesítményét az egyenetlen rendek kezelésében, melyek dugulást okozhatnak.

Automatikus eltömődéselhárítás

ISOBUS traktorhoz csatlakoztatva az eltömődésgátló automatikusan lesüllyed, ha a szoftver eltömődést észlel. Amint a kezelő újraindítja a TLT-t és az eltömődés megszűnik, a fenéklemez automatikusan felemelkedik eredeti helyzetébe.

Automatikus Drop Floor visszaállítás

A McHale Fusion 4 Pro és Fusion 4 Plus alapfelszereltségéhez tartozik a padló automatikus visszaállítása. Ha eltömődés lép fel, a kezelő a vezérlőterminálon egy gomb megnyomásával leengedheti a padlót. A TLT újbóli bekapcsolása és az eltömődés átvezetése után a lesüllyesztett padló automatikusan felemelkedik és a kések visszaállnak eredeti helyzetükbe.

Automatikus késsülyesztés funkció

Ez a funkció a Fusion 4 Pro vagy Fusion 4 Plus gépeken a vezérlőterminálról kapcsolható be. Ez lehetővé teszi, hogy a termény szeletelése addig történjen, amíg a bála majdnem elkészül, ekkor a gép automatikusan kikapcsolja a késeket. A takarmányozási módtól függően ez javítja a takarmányelosztást, mivel a bála nem hullik szét a háló vagy a fólia eltávolításakor.

Drop Floor szenzor


A Fusion 4 Pro és Fusion 4 Plus gépeken az eltömődésgátló egy szenzorral
van ellátva, ez biztosítja az aprítás egyenletes minőségét, a
vezérlőterminálon jelezve a kezelőnek, ha a fenéklemez akár csak egy
kicsit is megnyílik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.