Drop Floor elltömődésgátló

Mivel a bálázási körülmények nem mindig ideálisak előfordulhat, hogy a rendek egyenetlenek, ami eldugulást okozhat. A McHale Fusion 4 termékcsalád gépei a McHale eltömődésgátló rendszerrel vannak felszerelve. Ez a rendszer kedvelt a gépkezelők körében, mivel használata egyszerű és az eltömődés hatékonyan elhárítható.

A McHale Fusion 4 termékcsalád Drop Floor eltömődésgátló rendszerrel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a dugulások három egyszerű lépésben átvezethetőek.

1 - Fenéklemez leengedése


Eltömődés esetén a TLT nyomatékhatároló hangja figyelmezteti a gépkezelőt, aki hidraulikusan le tudja engedni a rotor alatti fenéklemezt a traktorkabinból. Az eltömődésgátló működtetésekor a kések és a padlólemez együttesen lesüllyednek az eltömődés elhárítása során, így még nagyobb átömlési keresztmetszetet biztosítva az eltömődés elhárításához

2 - A TLT újraindítása


Ez kiszélesbíti az adagolócsatornát a fenéklemez elején és végén, ahol nagyobb valószínűséggel történik az eldugulás. A fenéklemez elülső és hátsó részének leengedése után, a TLT újra bekapcsolásával az eltömődés átjuttatható és elhárítható.

3 - A fenéklemez visszaállítása


Ezutána a fenéklemez visszaállítható és a bálázás folytatható. Az eltömődésgátló egy szenzorral van ellátva, így amikor a fenéklemez és a kések le vannak engedve, akkor az kijelzésre kerül a kezelődobozon.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.