A Baranyai Agrárkamara Innovációs díját 2023-ben a Tomelilla Kft. kapta- Baranyai Agrár Nap

MEGJELENT  SZERZŐ: KATONA PETRA

https://pbkik.hu/2023/08/31/hirek/fooldal/baranyai-agrar-nap/

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Vármegyei Igazgatósága 2022-ben hívta életre az azóta is töretlenül és dinamikusan működő Baranyai Agrárkerekasztalt. Az agrárkerekasztal tagjai az agráriumot képviselő mérvadó vállalkozások, kamarák, a Kormányhivatal, szakmai szövetségek és intézmények partnersége, amely a Baranya életében különös súllyal megjelenő agrárszektor stratégiai fejlesztési ügyeivel foglalkozik, s havonta rendszeresen találkozik. A Baranyai Agrárkerekasztal tavaly határozta el, hogy hagyományteremtő szándékkal évente megrendezi a szektort megillető, rangos szakmai találkozót, a Baranyai Agrár Napot.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az agrárkerekasztal tagjaként vett részt a rendezvény szervezésében, az arculat tervezésében valamint az agrárinnovációban érdekelt vállalkozások meghívásában, az ipari szereplők és az agrárgazdaság szereplői közötti együttműködések kialakításában.

A rendezvényen részt vett dr. Nagy István agrárminiszter is.

A Baranyai Agrárkerekasztal a kiemelkedő szakmai tevékenységet folytató, kimagasló eredményeket elért cégek és vállalkozók részére szakmai díjakat alapított.

🏆

 A Baranyai Agrárkamara Innovációs díját 2023-ben a Tomelilla Kft. kapta. A díjat Borsiczky István ügyvezető igazgató vette át Madaras Zoltántól, a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet elnökétől.

🏆

 A Baranyai Agrárkerekasztal Nagyvállalati díját a Palotabozsoki Mezőgazdasági Zrt. kapta. A díjat Jordán Attila, a Palotabozsoki Zrt. vezérigazgatója vette át Wilhelm Józseftől, a Baranya megyei Mezőgazdasági Termelők Szövetségének elnökétől.

🏆

 A Baranyai Agrárkerekasztal Fiatal Gazda díját 2023-ben Szabó Árpád kapta. A díjat Rittlinger József, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Vármegyei elnöke adta át.

Köszönjük a támogatást!
KITE Zrt.
OTP Bank
Eubility Group Kft.
Delta Systems Kft.
P’-AutóCity Zrt.
Kavosz Zrt.

Copyright © 2023 Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

https://pbkik.hu/2023/08/31/hirek/fooldal/baranyai-agrar-nap/

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.