McHale V6760 – Változókamrás bálázó, automatikus működéssel

V6760
Változókamrás bálázó, automatikus működéssel

A McHale változókamrás bálázó kínálatát a V6, V8 és Fusion Vario gépek alkotják. A termékcsalád 7 modellből áll;

– V6740 – szeletelő nélküli bálázó
– V6750 – 15 szeletelőkéses bálázó
– V6760 – teljesen automatikus bálázó
– V8940 – nagy kapacitású, szeletelő nélküli bálázó
– V8950 – nagy kapacitású, 15 szeletelőkéses bálázó
– V8960 – nagy kapacitású, teljesen automatikus bálázó
– Fusion Vario – kombinált bálázó-csomagoló

Újszerű ötleteket kínálva, egyben lehetővé téve azt, hogy észszerű munkával több teljesítményt érhető el, a McHale név a robusztus és megbízható gépek gyártásának szinonimájává vált, így a McHale a professzionális felhasználók elsőrangú választása.


Áttekintés

A McHale V6760 bálázó a McHale változókamrás bálázóinak legújabb fejlesztése. A V6-os termékcsaládot bővíti, mellyel 0.6 m és 1.68 m közötti átmérőjű bálák készíthetőek. A V6760 teljesen automata működésű, így a kezelő számára nagy teljesítményű és könnyen kezelhető gépet biztosít. A legmodernebb technológiát alkalmazva a kezelőnek csak a hálókötözés idejére kell megállnia, amíg a gép a bálát hálóval bekötözi, majd a gép automatikusan kinyitja és bezárja a kamraajtaját a bála kiürítéséhez és a bálázás folytatásához.

A McHale V6760 teljesen automata bálázógép tervezésekor a felhasználóbarát üzemeltetés állt a gépfejlesztés előterében. A 60-as sorozat a V6 sorozat legmagasabb felszereltségű gépe, amely a következő funkciókat biztosítja a kezelő számára:

 • A bála automatikus kötözése
 • Aktív tömörség szabályozás
 • Kiegészítő Drop Floor eltömődésgátló funckió
 • Automatikus kamraajtó működtetés
 • Intelli-Chamber a gyorsabb bálakiürítésért
 • Lehetőség a gép ISOBUS vagy ISO-Play konzolon keresztül történő működtetésére
 • A fülkén belüli háló- és tömörségbeállítás
 • Bálaalak jelzők a pontosabb bálaképzéshez
 • Profi-Flo nagy kapacitású rendfelszedő
Alapfelszereltség:
 • 2.1m rendfelszedő
 • 15 késes aprító-adagolórotor
 • Drop Floor eltömődésgátló
 • 50 mm-es bálakamra csapágyak*
 • 1¼” lánc a bálakamrán
 • Központosított zsírzótömbök (kézi kenés)
 • Folyamatos olajzórendszer
 • ISO-PLAY 7 vezérlőkonzol
 • 500 / 50 / 22.5 gumiabroncsok
 • Nagy teljesítményű hálókötöző
 • Hidraulikus bálakidobó
 • 3 db végtelenített heveder
 • Drop Floor szenzor
 • Mechanikus kamraajtózár
 • 540 ford/perc hajtómű

* 55 mm-es csapágyak hosszú tengelyű és dupla lánckerékkel ellátott görgőkre szerelve

Jellemzők

Az ICC (intelligens kamravezérlés) az aktív tömörségállítás, a bálaalak-érzékelők, az inteligens kamraajtó működtetés és az aktív bálakiadás technológia elemeiből áll. Ezek a jellemzők nagyobb teljesítményt és kiváló kényelmet biztosítanak a bálázási folyamat során a kezelő számára. Bővebben.

A McHale a legnagyobb teljesítményű rendfelszedőjét kínálja a V6760-hoz. Az új Profi-Flo rendfelszedőt úgy tervezték, hogy a hatékonyabb terményáramlás mellett növeli a terményfelszedést, miközben a gép különböző munkakörülmények között dolgozhat. Bővebben.

Az elmúlt évtizedben a McHale különböző típusú rendfelszedőket tervezett és fejlesztett ki. A széles körű tesztelés után a McHale úgy döntött, hogy két rendfelszedő típust kínál az ügyfeleknek az egyéni igényeiktől függően. Bővebben.

A speciális kialakítású McHale rendfelszedő közel esik a rotorhoz, növelve ezzel a termény átjutását a rotoron keresztül a bálakamrába. A nagy átmérőjű oldalsó adagolócsigák segítenek a terményt a bálakamrába irányítani, biztosítva a nagy sűrűségű bálák előállításához szükséges folyamatos és egyenletes terményáramlást.

A bálázási szezon során a gépeknek különböző mennyiségű terménnyel kell dolgozniuk. A McHale egy adaptív adagolást fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy az átömlési keresztmetszet automatikusan igazodjon a könnyű és nehéz terményekhez, megkönnyítve így a termény egyenletes áramlását a kamrába. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázógépek sorozatának minden gépét alapfelszerelésként 540 fordulat/perc sebességű osztó-hajtóművel szerelik fel. A hajtómű kialakítása biztosítja, hogy az erőátvitel egyenletesen oszlik el a gép mindkét oldalán. Bővebben.

A csillag alakú rotor biztosítja a nagy mennyiségű terményáramot a bálakamrába. A McHale 3 féle rotort tervezett a változókamrás bálázóihoz. Bővebben.

A folyamatos és egyenletes aprítási minőség érdekében a McHale változókamrás gépeihez két aprítási lehetőség lett kifejlesztve. Bővebben.

Minden McHale V6760 gép késcsoport-választó rendszerrel is felszerelhető. Különféle késszám kombinációk választhatóak a késcsoport specifikációjától függően. Bővebben.

Több mint egy évtizede a változókamrás bálázó sorozat összes gépe a McHale Drop Floor eltömődésgátló rendszerrel van ellátva. Ezt a rendszert legfőképpen a gépkezelők kedvelik, az egyszerű használata és hatékony eltömődés eltávolítás miatt. ISOBUS traktorhoz csatlakoztatva az eltömődésgátló automatikusan lesüllyed, ha a szoftver eltömődést észlel. Amint a kezelő újraindítja a TLT-t és az eltömődés megszűnik, a fenéklemez automatikusan felemelkedik eredeti helyzetébe. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázóinak bálakamráját nagy teherbírású végtelenített hevederek alkotják. A hevederek rendkívül strapabíróak, szintetikus anyaggal vannak megerősítve, ezáltal biztosítva a hevederek nagy nyomás kifejtését és elnyelését a bálakamrában lévő anyagra. Bővebben.

Egy nagy teherbírású hajtásrendszer garantálja a heveder(ek)- és a bálaforgatását a változókamrás bálázócsalád gépein. A McHale V6760-as gépen kettős hajtásrendszer biztosítja a hevederek forgatását és a bálaképzést. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázók mindegyike folyamatos olajzó-rendszerrel van felszerelve. A kardánhajtás bekapcsolása után a láncok folyamatos olajzást kapnak, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot. Minden 300 bála eltelte után egy kenőanyag figyelmeztető jelzés jelenik meg, jelezve a kezelőnek, hogy töltse fel az olajtartályt. Bővebben.

A McHale változókamrás bálázóihoz egy nagy teljesítményű hálókötözőt terveztek és fejlesztettek ki. Ez a nagyon megbízható hálókötöző, egy mozgó görgőből áll, amely a háló tekercs forgását végzi a hálókötözés közben, így biztosítva a háló egyenletes felhelyezését. Bővebben.

A McHale V6760 egy nagy grafikus kijelzővel ellátott ISO-PLAY 7 vezérlőkonzollal van felszerelve. Bővebben.

A McHale gépek világszerte különböző körülmények között működnek. A teljesítmény optimalizálása érdekében számos opciós lehetőséget kínálunk a McHale változókamrás bálázókhoz. Javasoljuk, hogy beszéljen helyi kereskedőjével/forgalmazójával az Ön igényeinek legmegfelelőbb konfigurációról. Bővebben.

Műszaki adatok

Hossz 5.1m*
Szélesség
2.54m / 2.58m* (8′ 4″ / 8′ 6″)*
Magasság 2.75m (9′)
Üres tömeg 4,580kg(10,097 font)*
* Az érték a felszereltségtől függően változik
Munkaszélesség 2100mm
Felszedőujjtartó rúdak száma 5 (6 vezérlőpálya nélküli felsz. esetén)

Ujjak távolsága

67 mm

55 mm vezérlőpálya nélküli felsz. esetén

Görgős terményterelő Alapfelszereltség
Rendfelszedő kerekek(pneumatikus) Alapfelszereltség

** ISOBUS-os traktorhoz csatlakoztatva

Kések száma 15
Elméleti vágási hossz 65mm
Késvédelem Hidraulikus
Kés aktiválása Elektronikus vezérlés
Eltömődésgátló rendszer Automatikus eltömődésgátló**
Átmérő 0.6 m (2′) és 1.68 m (5′ 6″) között
Szélesség 1.23m (4′)
Bálakamra adagolás 15 késes aprító-adagolórotor
Hevederek száma 3
Kötőzőanyag A fülkéből
Vezérlés Automatikus vagy kézi
Kötözőrendszer Nagy teljesítményű hálókötöző
Hálótekercs kapacitás 1+2 Tárolás
Kötözás beállítása A fülkéből
Hajtómű Osztó hajtómű
Főhajtás védelme Tengelykapcsoló
Rendfelszedő védelem Csúszókuplung
Lánc kenése Folyamatos
Bálakamra Kettős hajtás
Vezérlőrendszer ISOBUS
Működtetés Teljesen automatikus
Tömörség beállítása A fülkéből
Bála méretének beállítása A fülkéből
Kamera
1x kamera
Tengely 8 felnicsavaros
FékekOpció: légfék / hidraulikus
Kerékméret alapfelszereltség 500/50/22.5
Kerékméret opcionális 560/45/22.5
Bálakigurító Hidraulikus
BálafordítóN/A
Közúti világítás Alapfelszereltség
Minimális hidraulikaigény30 l/perc @180 bar
Hidraulikus rendszer
Nyitott központú, zárt központú vagy terhelésérzékelős
Elektronika12 Volt DC, 20 A
Minimális TLT igény60 kW (80 LE)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.