R 68-78 Középrendképzők

R 68-78
Középrendképző

Bővítve a szálastakarmány-betakarító gépek kínálatát a McHale bemutatja az R 68-78 középrendképzőit.

A McHale rendképzők a világ legzordabb körülményei között kerültek tesztelésre, annak érdekében, hogy egy erős, robusztus gép születhessen és hatékony, megbízható munkájával bármely terepviszonyon helytálljon. A McHale R 68-78 rendképzők ideális választása lehetnek azoknak, akik a rendkészítés során, a jól átszellőztetett renddel a legjobb minőségű takarmányt szeretnék elérni. A rendképzők tökéletes rendet biztosítanak a maximális bálázási és betakarítási teljesítményhez.


Áttekintés

A McHale R 68-78 rendrakóval több lekaszált rendet vagy a szőnyegrendet lehet egy rendbe összerakni. A McHale középrendképzők hatékony munka mellett, kíméletes takarmánykezelést és egyben tökéletes rendképzést kínálnak. A McHale középrendképzők forgórészei középen vannak felfüggesztve. Mindkét forgórész egyenletes talajnyomáson működik az állítható munkaszélesség teljes szélességében, tökéletes rendet biztosítva.

 

Alapfelszereltség:
  • McHale robosztus kialakítás
  • Kabinból történő munkaszélességállítás
  • Kormányzott kerekek
  • 380 / 55 / 17 kerekek
  • Csuklópontos csatlakozás
  • Nagy teherbírású, nagy hajlásszögű hajtáslánc
  • Állítható villa-vezérlőpálya
  • Nagy sebességű futómű
  • Rotor magasságállítás jelzés
  • 4 m alatti szállítási magasság

Jellemzők

Az innovatív kialakítás révén a McHale kiváló minőségű, nagy teherbírású rendképzőt kínál. A McHale rendképzők a világ legzordabb körülményei között kerültek tesztelésre, annak érdekében, hogy egy erős, robusztus gép születhessen és hatékony, megbízható munkájával bármely terepviszonyon helytálljon.

A McHale R 68-78 középrendképzők változtatható munkaszélességet kínálnak 6.8 és 7.8 m között. A munkaszelesség változtatása hidraulikusan a traktorkabinból lehetséges.

A McHale rendképzők egyszerű és egyben alacsony karbantartásigényű kormányműve a szűk fordulókban hatékony fordulékonyságot, míg a szállítás során kiváló úttartást biztosít.

A McHale rendképzők alapfelszereltsége a széles gumiabroncsok, melyek kiváló stabilitást nyújtanak a közúton és csökkentik a terepen történő talajtömörítést.

A McHale rendkezelők egy elforduló, csuklópontos függesztő kereten keresztül csatlakoztathatóak a traktor alsó két függesztő pontjaira. Ez a csatlakozás a szűk fordulási kört és széles munkatartományt biztosít a gép számára.

A forgórészek egyenként, egy „Y” hajtóművön keresztül kapnak meghajtást.

Mindkét forgórész vezérlőpályája állítható, a munkasebesség, a növénytípus és a rend megfelelő összehangolása érdekében. A vezérlőpálya szöge egyszerűen beállítható, meghatározva így, hogy a villák hol helyezzék le a rendben a terményt.

Az R 68-78 kialakítása kiváló fordulékonyságot és nagy teljesítményt kínál. Az alacsony karbantartást igénylő kormánymű hatékonyan működik még a legszűkebb fordulókban is.

 

A villatartó karokon található mindenegyes villa garantálja a legtisztább termény összegyűjtését, szennyezetlen takarmányt szállítva így a laza, levegős rendbe. A villatartó karok vezérlőpályája állítható, meghatározva így, hogy a villák hol helyezzék le a terményt.

A szállítás során a rotorok felhajtásakor azok a szállítási helyzetbe rögzülnek, mellyel a szállítási magasság 4 m alatt marad. Ezzel így a villatartó karokat nem kell a szállításhoz kiszerelni.

Műszaki adatok

3 méteres rendképzés3 rend
Csatlakoztatás típusa2 alsó függesztő pontra
Csatlakozás kategóriaKat-I és Kat-II
Munkaszélesség-állítás (m)6.8 m – 7.8 m
Rotorok és rotorkerekek száma2 rotor / 6 kerék rotoronként
Rotorátmérő (m)3.2 m
Villatartó karok száma13
Villák száma karonként4
Villa-átmérő (mm)10mm / 3 rugótekercs
TLT fordulat (1/min)540 1/ford
TLT hajtásvonalY hajtómű
Hidraulikus igény1 x egysz. és 1 x kettős működés
ZsírzásZsírzószemek
Tengely és kerekek6 felnicsavar – 380/55/17
Szállítási szélesség2.84 m
Szállítási magasság3.99 m
Hossz6.05 m
Üres tömeg2100 kg

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.