Kverneland Exacta TLX GEOSPREAD

Exacta TLX GEOSPREAD
Szórás nagy sebességgel az intelligens  tárcsavezérlésű műtrágyaszóróval.

Részletek

Leírás

Jellemzők

Amikor az IsoMatch GEOCONTROL GEOSPREAD-el együtt működik, sokkal pontosabban állítható be az Exacta CL, TL és TLX GEOSPREAD (iDC). A rendszer a munkaszélességet automatikusan változtatja a megfelelő szóráskép és az átfedések érdekében a GPS rendszertől kapott jelek alapján. Pl. ék vagy szabálytalan alakú tábla esetében, a GEOSPREAD a tábla szélességének csökkenésével arányosan csökkenti a munkaszélességet és a kijuttatott dózist lépésről lépésre. GEOSPREAD az IsoMatch GEOCONTROL szoftver szakaszvezérlő funkcióját használja, amely az IsoMatch Tellus PRO vagy az IsoMatch Tellus GO+ terminálon található. A szórási szélesség minimum 1 méteres szakaszokra osztható (max. 45 szakaszra a TLX GEOSPREAD (iDC), max 54 szakaszra a TL GEOSPREAD (iDC) és max. 33 szakaszra a CL GEOSPREAD esetében). Nem csak a szórásszélesség állítható, hanem a kiszórható mennyiség is (kg/min) automatikusan változtatható, hogy a módosított szórásszélességnek megfeleljenek. A munkaszélesség és a kijuttatott dózis változtatásának egyedi kombinációja teszi a GEOSPREAD rendszert rendkívül pontossá, minimális hatással a szórási mintázat variációs együtthatójára.

Az előnyei:

 • A gyorsabb és pontosabb kijuttatás érdekében az állítómotorok közvetlenül az adagolóegységhez kapcsolódnak
 • Automatikus, szántóföldi, tárcsás fordulatszám-kezelés a tökéletes szórási minta fenntartása és a határszórás optimalizálása érdekében ExactLine-nal kombinálva.
 • A szórási szélesség 1 méteres szakaszokra osztható (termináltól függően) 
 • Kezelése, beállítása is egyszerűbb, a munkaszélesség változtatásához sem szükséges a kabinból kiszállni
 • 100% ISOBUS kompatibilis az egyszerű kezelés érdekében 
 • Automatikus GPS-el szabályozott start/stop funkció lehetősége a fordulókon

Az egyszerű és költséghatékony szórás érdekében

MULTIRATE (Differenciált kijuttatás Alkalmazás) a munkaszélességen belül többféle kijuttatást alkalmaz.

A megfelelő mennyiségű műtrágya egy adott területen történő szétterítéséhez szükség van a munkaszélességen belül eltérő mennyiségre. A tábla eltérésektől és a differenciált kijuttatás alkalmazási térképének a rácsának méretétől függően 2, 4, 6 vagy 8 sebességes szakasz bevitele használható. Ez a tápanyagok pontosabb alkalmazását jelenti a jobb tápanyag-hatékonyság, a jobb hozam és a költségek csökkentése érdekében.

A Kverneland GEOSPREAD műtrágyaszóróval 100% ISOBUS kompatibilitást nyújt az egyszerű plug and play használatával az IsoMatch Tellus PRO vagy bármely más AEF tanúsított terminállal. Ezzel a kombinációval csak néhány lépés és készen áll a MULTIRATE használatára. Műholdas vagy talajtérképet át kell alakítania ISO-XML fájlokká. Töltse le a differenciált kijuttatási térképet a terminálba, és készen áll a 2-től 8-ig terjedő kijuttatások, azaz a MULTIRATE használatára.

 • Nincs verődés, nincs ütődés, nincs porosodás: központi ráfolyással, a műtrágya még a szórólapátok elérése előtt, folyamatosan veszi fel a centrifugális erő segítségével a tárcsa forgási sebességét.
 • Pontos szóráskép: A nagy átmérőjű 8 lapátos tárcsák, 9-45 m-es munkaszélességű szórást tesznek lehetővé. A dupla átfedésű szóráskép páratlanul pontos szórásképet biztosít. Ez nagyon fontos a nagy teljesítményű műtrágyázás ás haladási sebesség esetén.
 • Minimális szélhatás, maximális tolerancia: Lapos/sík szórótárcsák és vízszintes szóráskép szimmetrikus szórásképet ad.
 • Következetes szóráskép: 8 lapát szórótárcsánként, 8 szektor fordulatonként egyenletes eloszlást biztosít. Dupla átfedésű szóráskép.
 • Garantáltan pontos szóráskép dombos területen is: A műtrágya mindig ugyanazon a ponton – feladási ponton – folyik rá a szórólapát teljes hosszában végig „utazik”. 
 • Állandó dinamikus „online – kalibráció” magas frekvenciájú kommunikációs jellel.
 • Kverneland egyedi referencia szenzor technologiája: az összes negatív hatást automatikusan korrigálja és kijavítja, ezzel biztosítva a legjobb szórási pontosságot, még dombos terepen is. A Kverneland referencia szenzor mindig abszolút pontos, mert minden kilogramm számít!
 • Súlymérő cellák egyedi referencia szenzorral:
  – Automata kalibráció és folyamatos súlymérő rendszer
  – Automatikus korrekció lejtőkön
  – Automatikus rázkódás korrekció, még egyenetlen terepen is
  – Automatikus sebességgel összefüggő adagolórendszer
  – Nem szükséges kalibrációs teszt
 • Nagyfokú pontosság minden talajon: a szórás minősége garantált! Időt takarít meg és növeli a minőséget!
 • A kompakt EasySet ‘táblázat’ jelentős egyszerűséggel beállítható a kijuttatandó dózis mennyisége. A két hidraulikusan üzemeltetett adagoló lemezen, három-három lefolyó nyílás biztosítja a műtrágya egyenletes lefolyását a tartályból a szórótárcsákra.
 • A Kverneland műtrágyaszórók fejlesztő csapatának a tesztcsarnoka állandó tesztelést és fejlesztést biztosít egész évben. Minden egyes teszt megfelel a legszigorúbb nemzetközi és minőségi szabványoknak.

A pontos szórás kulcsa a legjobban hasonlító műtrágya kiválasztása a szórási táblázatból, a fajsúly és a szemcseméret ismeretében. A Kverneland Exacta szórási rendszer lépései segítséget adnak a műtrágyaszóró pontos beállításához, bármilyen talajviszonyhoz.
 1. A műtrágya típusának kiválasztása
 2. Szemcseméret és eloszlás meghatározása
 3. Fajsúly meghatározása

 • Kverneland az ExactLine rendszer kézi/hidraulikus határszóró lemezt kínálja a határszóráshoz. Az ExactLine rendszer az összes műtrágyatípushoz és az összes munkaszélességhez pontosan beállítható. A kezelés egyszerű, traktor üléséből működtethető. Exacta CL GEOSPREAD, HL, TL, TLX GEOSPREAD (iDC) modelleknél az ExactLine akár a műtrágyaszóró bal és jobb oldalára is felszerelhető.
 • Ha csak egy oldalra szórunk, akkor a traktor kb. két méterre haladhat a tábla szélétől.
 • Művelőútról való szórás esetében, a traktorral az első művelőúton haladhatunk és a tábla széléig szórunk. A szóráskép szélessége a határszórt oldalon akár le is felezhető.
 • A határszórás kijelző (BSI), jelzi a szabványos műtrágyaszórókon (Exacta CL EW, Exacta CL W PRO, Exacta TL), hogy melyik határszóró eszköz aktív. A GEOSPREAD gépeknél ez be van építve az elektronikába, és az aktív eszköz megjelenik a traktorfülkében található vezérlőterminálon.

A legfrissebb műtrágyaszóró beállítások ezentúl mindig rendelkezésére fognak állni. Az AutosetApp egy olyan alkalmazás (szoftver alkalmazás), amely IsoMatch Tellus PRO vagy IsoMatch Tellus GO+ univerzális Terminálon érhető el. Az AutosetApp alkalmazás alapfelszereltségként a IsoMatch GEOCONTROL szoftverébe van építve. Az alkalmazás közvetlenül összekapcsolja a GEOSPREAD súlymérős műtrágyaszóróval és automatikusan beállítja azt, az előre bevitt értékeknek megfelelően. Az AutosetApp Alkalmazás használható Exacta CL EW, W PRO és TL súlymérős műtrágyaszórókon egyaránt, kivéve azoknál a gépeknél, ahol a feladási pontot még kézzel kell beállítani.

A Kverneland legfrisebb műtrágyaszóró szórási táblázatainak adatbázisa mindig elérhető online. Az AutosetApp alkalmazással két különböző módon lehet csatlakozni a műtrágyaszóró adatbázisához. Ha van egy elérhető WIFI hálózat (vagy létre tud hozni egy WIFI hotspotot az Ön okos telefonjára), akkor kapcsolódhat az online adatbázishoz az IsoMatch Wireless WIFI USB adapterével vagy letölti az aktuális szórási táblázatok adatbázisát egy USB-stickre a weboldalunkról www.kvernelandspreadingcharts.com, és azt közvetlenül feltölti a IsoMatch Tellus PRO vagy IsoMatch Tellus GO+ terminálra.

 • Az Exacta HL. TL és TL/TL(X) GEOSPREAD műtrágyaszórók akár szállítókocsira is szerelhetők.
 • Központi hidraulikus meghajtás opcióként elérhető HL, TL és TL/TLX GEOSPREAD műtrágyaszórókhoz.
 • A tartály kapacitásának növelése a könnyen szerelhető alumínium magasítókkal lehetséges.
 • A könnyen nyitható és csukható tartályponyva szintén egyszerűen felszerelhető. Egyszerűen illeszkedik! Ez lehet a manuálisan összecsukható tartályponyva, vagy a traktorfülkéből vezérelhető elektromos változat is.
 • Jobb/bal oldali elzáráshoz a szelep szintén opcionális kiegészítő.
 • A folyamatos műtrágya áramlás biztosításához  – kis dózisú szórás esetén – a CentreFlow rendszer kis dózis egységgel felszerelhető. Ideális kis mennyiség, vetőmag vagy granulátum szórásához.
 • A kúpos kialakítású tartályrács része az alapkivitelnek a Exacta HL. TL, TL/TLX GEOSPREAD (iDC) műtrágyaszórók esetében.
 • A központi hajtómű 2 tengelycsonkkal a kis és nagy tárcsa sebességhez szintén az alapkivitel része Exacta HL, TL TL/TLX GEOSPREAD (iDC)  műtrágyaszórókhoz.
 • A tartály leürítő készlettel opcionálisan elérhető a gyors, egyszerű és teljes a tartály ürítése a munka végeztével.
 • Egyszerű a kalibráció az opcionális kalibráló tartállyal. 
 • Hosszú élettartamú LED lámpákkal is rendelhetó opcióként HL, TL, TL/TLX GEOSPREAD (iDC) műtrágyaszóróinkhoz.
 • A sárvédői (opció) védik a műtrágyaszóró tárcsáit a sártól, illetve a víztől stb.

A kapacitás növelése
Az első és a hátsó műtrágyaszóró kombinációja nemcsak a tartály teljes kapacitását növeli 6000 vagy 7000 literre, hanem lehetővé teszi két különböző alkalmazás egy menetben történő kiszórását is. Ez a kevesebb menet miatt időt és munkát takarít meg, és csökkenti a talajkárosodást is.

Az elülső és a hátsó (kisebb) műtrágyaszóróval tökéletes a súlyegyensúly, ami kisebb talajnyomást vagy talajtömörödést jelent, ami különösen nedves körülmények között lehet hasznos. Amennyiben a traktor elején nincs melléktengely, a GEOSPREAD műtrágyaszórók központi hidraulikus hajtáslánca használható.

Az opcionálisan elérhető első világításkészlettel a világítás a megfelelő oldalon kapcsol fel, ha a műtrágyaszóró a traktor elején helyezkedik el.

Pontos szóráskép
Két különböző műtrágya egyidejű, egy menetben történő kiszórása növeli a tápoldatozás pontosságát. Két különböző fizikai tulajdonságokkal rendelkező műtrágyatípus megfelelő beállítással kijuttatható, így tökéletes szórásképet kapunk. Az eredmény a terméshozam növekedése és a műtrágyaköltségek megtakarítása.

Különböző kombinációk
Minden Kverneland műtrágyaszóró típus, még eltérő tartálykapacitással is, elöl és hátul kombinálható. Azonban azoknál a modelleknél, ahol a bal oldali szóráshoz nem áll rendelkezésre ExactLine határszóró berendezés, a határszórás a fordulókon korlátozott. Az ISOBUS terminálon lévő Task Control (TC) funkcióban lehetőség van a front műtrágyaszóró kiválasztására és a megfelelő beállítások megadására.

A hatékonyság növelése
Az első és hátsó műtrágyaszóró kombinációjával és két ISOBUS terminál csatlakoztatásával sokkal több lehetőség nyílik a költségmegtakarításra és a hatékonyság növelésére! Az átfedések minimalizálása érdekében a szakaszvezérlés automatikusan be- és kikapcsolja a szakaszokat mindkét műtrágyaszórón. Az összes Kverneland GEOSPREAD műtrágyaszórónál a változtatható szórásmennyiséggel automatikusan beállítható a kijuttatott mennyiség külön-külön az első és a hátsó műtrágyaszórótól. A még nagyobb pontosság érdekében a MULTIRATE több adagot is kijuttat egy munkaszélességen belül, függetlenül az első és a hátsó műtrágyaszórótól.

A kiváló minőségű lapátok a legjobb választás a munkanap maximális teljesítményéhez és teljesítményéhez.

A nagyon kemény, élesszélű műtrágyák fokozottabb használata nagy áramlási sebesség mellett lerövidíti a lapátok élettartamát. Az elhasználódott lapátok megbízhatatlan szórási mintát hoznak létre, ami egyenetlen tápanyageloszlást és potenciális termésveszteséget okoz.

Az XHD kopásálló lapátok hosszú emelési időt és megbízható gépet biztosítanak. Erre a célra vezették be az emelőlapátok felületi bevonatát.

Az XHD emelőlapátok szabványos Duplex rozsdamentes acélból készülnek, amelyet króm-karbid bevonatréteggel kezeltek a kopásállóságuk növelése érdekében. A króm-karbid rendkívül kemény és korrózióálló anyag. Nagyon magas hőmérsékletre hevítik, és a lapátra permetezve védőréteget képeznek. A króm-karbid növeli a kopásállóságot, de nincs hatással a szórásképre. Az XHD emelőlapátok kiváló minőségű szórási mintát és tartósságot biztosítanak a gazdálkodó számára.

Precíziós gazdálkodás
Amikor eldönti, hogy munkagépet vásárol, akkor nem mindig könnyű megtalálni az optimális megoldást a mai széles piaci kínálatban. A technológia gyorsan fejlődik, a traktorok és a munkaeszközök egyre inkább high-tech elektronikával vannak felszerelve. Megértjük, hogy ez bonyolult lehet, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy egyszerű, mégis fejlett gazdálkodási megoldásokat kínáljunk Önnek. Ezért hoztuk létre az ISOBUS univerzális terminálokat, az IsoMatch Tellus PRO-t és az IsoMatch Tellus GO+ -ot, amely az egyszerű munkagépkezeléshez és a hatékony gazdálkodáshoz készült. Ez megkönnyíti a választást.

Fejlett hardver és szoftver funkciói révén, az IsoMatch Tellus PRO optimális megoldást kínál a többfunkciós vezérlőrendszer számára a traktoron belül.

Az IsoMatch Tellus PRO csatlakoztatható az összes ISOBUS-os géphez és használni tudjuk vele az összes precíziós gazdálkodáshoz szükséges alkalmazást. Ez a terminál mindazt kínálja, amire egy gazdálkodónak szüksége van ahhoz, hogy a munkagépéből és a növényeiből kihozza a maximumot, úgy hogy emellett még a növényvédőszert, műtrágyát és vetőmag költségeinken is spórolni tudjon, az automata szakaszvezérlést és változó dózisú kijuttatást használva. Az egyedi két képernyős kijelző segítségével a gazdálkodónak meg van az a lehetősége, hogy egy időben két munkagépet tudjon felügyelni és/vagy irányítani. 

Dolgozzon könnyedén. Irányítottan.

Az IsoMatch Tellus GO + a könnyű gépkezelés és a hatékony gazdálkodás érdekében készül. A gazdálkodók pontosan úgy irányíthatják a munkagépet, ahogyan ők szeretnék. A gép egyszerűen beállítható a 7 colos érintőképernyőn található funkciógombok segítségével. llletve a nyomógombokkal és a forgatható kapcsolóval optimálisan vezérelheti munkagépét menet közben is. Egy munkagép irányítása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Talán ez lehet az Ön első lépése a precíziós gazdálkodás felé

Az új IsoMatch Tellus GO+ megkönnyíti az ISOBUS gépek vezérlését a traktor fülkéjéből. IsoMatch GEOCONTROL lehetővé teszi a magasabb hozamok elérését, az alacsonyabb költségeket, és a problémamentesebb munkát. Ez a licenszkulcs két részből áll, Szakaszvezérlés és Differenciált Kijuttatás, amelyek megvásárolhatók az IsoMatch Shop-on keresztül. Mostantól megvásárolhatja azokat a speciális funkciókat, amelyekre szüksége van.

Manuális vezérléskor tökéletes haladást biztosít.

Az IsoMatch InLine egy fénysor, amely megkönnyíti a manuális vezérlést. Ez a tökéletes segédeszköz az Ön által kívánt A-B vonal eléréséhez. A látómezőben van elhelyezve, így könnyen látható az eltérés az A-B vonaltól és megmutatja a helyes kormányzási irányt. Az IsoMatch InLine kijelzi a szakaszolás állapotát, ezáltal sokkal kényelmesebben alkalmazható. A LED-ek fényereje éjszakai üzemmódban történő használathoz is alkalmasak.

SMART   

Az A-B vonal távolsága összhangban van a LED kijelzővel és a numerikus kijelzővel

EFFICIENT 

Manuális vezérlés IsoMatch GEOCONTROL-lal összhangban

EASY 

Kijelzi a szakaszolás állapotát

A nélkülözhetetlen kiegészítő IsoMatch GEOCONTROL-hoz.

Az IsoMatch Global 3 GPS antenna, DGPS pontossággal, amely teszi lehetővé a műholdas navigációt a hely-specifikus szakaszvezérléshez, a differenciált kijuttatáshoz és a táblán végzett munka dokumentálásához. GPS-antennarendszer DGPS pontossággal (30-50 cm) a lehető legjobb pontosság érdekében. 

SMART

Manuális vezérlést, automata szakaszvezérlést, és differenciált kijuttatást tesz lehetővé az IsoMatch GEOCONTROL-lal együtt 

EFFICIENT

DGPS pontosság további költségek nélkül

EASY

Könnyen felszerelhető tartókonzolt tartalmaz

Az IsoMatch GEOCONTROL, egy fejlett precíziós gazdálkodási alkalmazás az IsoMatch Tellus PRO és IsoMatch Tellus GO+ rendszerén belül, mely segít az összes ISOBUS-kompatibilis Kverneland gép vezérlésében. Az intelligens, hatékony és egyszerű gazdálkodáshoz.

A gazdálkodásban rejlő lehetőségek teljes kihasználása vállalkozása növekedését és fejlesztését jelenti. Ha van tennivaló, akkor az optimális beállításra és megoldásokra van szüksége ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban működjön. Az IsoMatch GEOCONTROL, egy fejlett precíziós gazdálkodási alkalmazás az IsoMatch Tellus PRO és IsoMatch Tellus GO+ egységeken belül, segít az összes ISOBUS-kompatibilis gép vezérlésében. GPS vevővel kombinálva kielégíti a jövő igényeit a könnyű, okos és hatékony gazdálkodás terén!

Az IsoMatch GEOCONTROL biztosítja

Szakaszvezérlés (SC):
A munkagép szakaszok automatikus be- és kikapcsolása a fordulókon, a határokon és a már fedett területeken az átfedés minimalizálása érdekében. Mostantól akár 24 szakaszt is vezérelhet az IsoMatch Tellus GO+ segítségével, vagy 110 szakaszt az IsoMatch Tellus PRO segítségével.

Differenciált kijuttatás (VR):

Automatikusan beállítja a munkagép kijuttatási mennyiségét a szántóföldi előírásból származó bemenet alapján. Mostantól 24 különböző sebességet lehet egyszerre vezérelni.

Dokumentáció:

Elmenti az összes működési feladatadatot és tereptérképet, hogy USB-n keresztül cserélhető legyen a gazdaságirányítási információs rendszerekkel.

Kézi vezérlés:

Javasolt vezetési pozíció vezetővonalak segítségével a szántóföldön és a fordulóban.

Intelligens határrögzítés:

a munkaszélességtől független, munkaeszköz korrigálása nélkül is.
Határzsugorítás: hozzon létre új belső határvonalakat a forduló kívánt szélességének beállításával. A kézi útmutatás minden művelethez nem elektromos vagy nem ISOBUS eszközöket is tartalmaz.

Szakaszvezérlés (SC)

A Szakaszvezérlés gondoskodik arról, hogy a munkagép szakaszai automatikusan be- és kikapcsoljanak. Ezzel elkerülhető a nem kívánt átfedés és a táblahatáron kívüli működés.

• Zárja le a szakaszokat, ha korábban fedett területeken halad át

• Ha a táblahatáron kívül halad, zárja le a szakaszokat

• Ha hátrafelé halad, zárja le a szakaszokat

• Fordulóvezérlés

• Kézi felülírási lehetőség

Változó sebesség (VR)

A Változó Dózis automatikusan beállítja a gép sebességét a Változó Dózis térképek alapján. Lehetővé teszi például a magvak, a műtrágya és a vegyszerek mennyiségének változtatását.

• Helyspecifikus arány továbbítása feladatról gépre

• Rögzítse az alkalmazott mennyiséget gépről feladatra

Több vezetővonal

Mostantól több Vezetővonal is hozzáadható, mezőnként legfeljebb 20 irányvonallal. Bármelyik kívánt irányelvet hozzárendelhet, kiválaszthat vagy törölhet. Ez a funkció nagyobb rugalmasságot biztosít a terepen végzett munka során.

IsoMatch GEOCONTROL – Az előnyök

Könnyű és kényelmes kezelés, mivel nem kell manuálisan be- és kikapcsolni a szakaszokat, vagy módosítani a kijuttatási mennyiséget. 100%-ban a terepen való vezetésre koncentrálhat.
A hatékonyabb munkavégzés és az átfedések elkerülése 5-10%-os műtrágyaköltség-megtakarítást eredményez. Jobb termesztési feltételek és megnövekedett hozam.
• Szakaszvezérlés – Maximum 24 szekciót vezérelhet IsoMatch Tellus GO+ segítségével vagy 110 szekciót IsoMatch Tellus PRO segítségével
• Differenciált kijuttatás – Mindig a szükséges műtrágya, vegyszer vagy vetőmag pontos mennyiségét használja
• Kézi vezetés – Maradjon a terepen a vezetővonalakon belül
• Jelentések – az IsoMatch FarmCentre segítségével távolról is letöltheti a jelentéseket

IsoMatch Grip egy ISOBUS-os kiegészítő eszköz teljes mértékben felhasználóbarát kialakítással rendelkezik. Ergonomikus kialakítású és összesen 44 feladat térképezhető le gombjaira, a hozzárendelések és a vezérlés teljeskörű szabadságot biztosít, egyedülálló a mai piaci kínálatban. Teljeskörű vezérlés gombnyomásra, ez a egyszerű kiegészítő segédeszköz a könnyű munkagép vezérléshez és a hatékony gazdálkodáshoz készült. A feladatokat munkagépenként menti, így még jobban alkalmazkodik az Ön igényeihez. 

IsoMatch Wireless (USB stick) egy kiegészítő az IsoMatch Tellus terminálokhoz.

Ennek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatja a terminálját a helyi vezeték nélküli hálózathoz, mint a telefon hot-spotja, otthoni internet, stb.

Ezért nem szükséges kiegészítő SIM-kártyát beszerezni, és az internet szolgáltató nem számít fel új költségeket. Mikor az IsoMatch Wireless alkalmazáson keresztül csatlakozunk az internethez, megnézheti az időjárást, az e-mailjeit, Gmail, Google, stb.

Az IsoMatch Eye egy opcióként rendelhető kamera az IsoMatch termékek kínálatában.

Az IsoMatch Eye egy kamera, amely a kifinomult, két képernyős IsoMatch Tellus PRO vagy az egyképernyős Isomatch Tellus GO + monitorral való együttes működésre lett kifejlesztve. Az IsoMatch Eye átváltható elölnézetből hátsó nézetbe is.

Ez teljes mértékű ellenőrzést és áttekintést biztosít a teljes gép kezeléséhez éjjel-nappal, melyet a beépített LED-ek biztosítanak. Ez növeli a biztonságot pl. tolatásnál vagy akadályok kikerülésekor.

SMART
Kapcsolhatja hátulnézetből elölnézetre

EFFICIENT
Jobban irányítható és átlátható feladatok

EASY
Kamerába épített LED fénysor a valódi éjszakai látáshoz

IsoMatch MultiEye egy segédeszköz ahhoz, hogy több kamerát kapcsolhasson az IsoMatch Univerzális Terminálokhoz.

Az IsoMatch MultiEye segítségével megsokszorozhatja az IsoMatch Tellus PRO vagy Tellus GO+ Univerzális Terminálhoz csatlakoztatott kamerák számát. Kapcsolgathat a kamerák között anélkül, hogy szükség legyen újabb képernyőre a traktor fülkéjében. Az IsoMatch MultiEye teljeskörű ellenőrzést biztosít, és az egész gép működésére rálátást kaphatunk, minden oldalról illetve nappal és éjjel. Éjjellátó integrált LED-ekkel szerelten növeli a biztonságot irányváltáskor vagy akadályok miatt manőverezéskor. 

SMART
Csatlakoztasson akár négy IsoMatch Eye kamerát és könnyedén váltogathat közöttük a távvezérlő dobozzal, amely alaptartozék

EFFICIENT
Teljeskörű ellenőrzést biztosít, és az egész gép működésére rálátást kaphatunk

EASY
Éjjellátó integrált LED-ekkel szerelten növeli a biztonságot irányváltáskor vagy akadályok miatt manőverezéskor

Függetlenül attól, hogy Ön gazdálkodó vagy bérvállalkozó, az IsoMatch FarmCentre teljes körű áttekintést nyújt vállalkozásáról. Valós időben nyomon követheti flottájának mozgását, vagy később ellenőrizheti, hogy gépei hogyan működtek. Soha nem volt ilyen egyszerű nyomon követni a hatalmas területeken dolgozó több gépet! Ezenkívül az összes riasztást és értesítést közvetlenül az IsoMatch FarmCentre webalkalmazásba küldi, és a riasztások előzményei mentésre kerülnek. Ha a kereskedőnek hozzáférést biztosít a fiókjához távoli támogatás céljából, akkor csökken az állásidő kockázata és nő a termelékenység. Az IsoMatch FarmCentre segítségével a gép teljesítményparaméterei nyomon követhetők és elemezhetők az optimális teljesítmény érdekében. Az alkalmazás megmutatja a bálák mennyiségét, a műtrágya-fogyasztást és más egyebekről is a tényleges információkat. Mindezt távolról ellenőrizheti számítógéppel, vagy akár táblagéppel vagy okostelefonnal.

Műszaki adatok

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.