994 Körbála-szeletelő

994 
Körbála-szeletelő
Az egyszerűséget és az erőt ötvöző McHale bálaszeletelővel gyorsan, hatékonyan és tisztán vághatóak a szenázs-, széna-, vagy szalmabálák.

Áttekintés

A McHale 994 körbála-szeletelő egy kettős működésű hidraulikus munkahengerrel és egy egyedi tervezésű késsel van ellátva, egyben biztonságosan szállítható vele bála a tárolási területről az etetési területre.

A kezelő egyszerűen, a kívánt módon tudja szeletelni vele a bálát az etetési területen vagy az etetőkocsiba helyezve. Ha a McHale 994 körbála-szeletelővel az etetési területen kívül történik a bálszeletelése, az adapter használható a bálaszeletek etetési területre való szállítására is.

A McHale körbála-szeletelő alapfelszereltségeként a traktor három pontjára rögzíthető. A McHale körbála-szeletelő egyaránt csatlakoztatható traktorra és rakodóra is. Ahogy minden McHale termék, a McHale körbála-szeletelő is magábanfoglalja a józanész-szerű tervezést, minőségi alkatrészeket és a precíz mérnöki munkát a még hatékonyabb szeletelés érdekében.

Jellemzők

Amikor a kés a felső helyzetben van, a McHale 994 bálavágó a bála felszúrására használható, majd annak elszállítására a rakodó területről az etetési területre.

Az etetési területre történő szállítás után, a McHale 994 bálavágóval egy egyszerű vágással a bála kettévágható a speciálisan kialakított kés által.

A bála felszeletelése után a tüskék ismét használhatók a bála különböző részeinek a takarmányozási területre történő eljuttatására.

A McHale 994 körbála-szeletelő a zölden bálázott anyagok szeletelésére is használható.

A McHale 994 körbála-szeletelő széna vagy szalma szeletelésére is alkalmas.

Műszaki adatok

Üres tömeg230 kg
Hosszúság (teljes)2.05 m
Szélesség1.25 m
Magasság kinyitva2.20 m
Magasság bezárva1 m
Terhelhetőség1100 kg
Hidraulikus igényegy kettős műk. hidr. csatl.
Minimális hidraulikus nyomás150 bar/ 2250 Ibs/sq.in

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.