Vállalkozásunk célja

Munkagép kereskedők vagyunk

Több mint tíz éve kereskedünk a szántóföldi növénytermesztés élvonalbeli munkaeszközeivel. Kevés gyártót képviselünk- Kverneland (az ISOBUS-os munkagép technológia úttörője), Garford (optikai vezérlésű sorközművelő kultivátorok), McHale (professzionális szálastakatmány betakarító gépek), Lehner (zöldtrágya vetéstechnológia) és Leica (GPS rendszerek, Hexagon csoport). A munkagépek és eszközök kiválasztásánál különös figyelmet fordítunk a gyártó által biztosított értékesítés utáni szolgáltatásokra, különös tekintettel a garanciaidőben és garanciaidőn túli meghibásodások kezelésére, a szervizoktatásokra, valamint az alkatrészellátás minőségére. Kizárólag eredeti alkatrészekkel kereskedünk.
Precíziós technológiát fejlesztünk

A precíziós gazdálkodás rögös útja egy hosszú fejlődési folyamatot jelent a gazdálkodó számára. A munkaeszköz kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy bennünket választó gazdálkodó biztonságosan haladhasson, elkerülve a költséges csapdákat és zsákutcákat…

Minőségpolitika

Célunk, hogy tevékenységünk során hozzáadott értékkel járuljunk hozzá partnereink sikeréhez.

Gondot fordítunk a technikai hátterünk fejlesztésére, a személyi képességek javítására.

Biztosítjuk a minőségpolitika megvalósítását a Társaság egész területén.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés iránt.

Elkötelezettek vagyunk a Minőségirányítási rendszerünk független tanúsítás fenntartása, valamint az eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

Comments are closed